خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 20 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دانشجویان انقلابی برای همدردی با مردم افغانستان تجمع کردند

مهر | دین و اندیشه | پنجشنبه، 15 آبان 1399 - 18:31
دانشجویان انقلابی با تجمع مقابل سفارت افغانستان، ضمن محکوم کردن حادثه تروریستی دانشگاه کابل، با مردم افغانستان همدردی کردند.
تروريستي،افغانستان،دانشگاه

به گزارش خبرنگار مهر، دانشجویان انقلابی به منظور ابراز همدردی با مردم افغانستان و محکوم کردن حمله تروریستی به دانشگاه کابل مقابل سفارت جمهوری اسلامی افغانستان تجمع کردند.
همچنین نمایندگان بسیج دانشجویی امروز به منظور محکوم کردن این حادثه تروریستی و ابراز همدردی با بازماندگان این حادثه در سفارت افغانستان حضور یافتند.
به گزارش مهر، ۱۲ آبان ماه همزمان با افتتاحیه نمایشگاه کتاب مشترک ایران و افغانستان در دانشگاه کابل، گروه تروریستی داعش یک اقدام تروریستی در این دانشگاه انجام داد.