خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آزادی زندانیان جرایم غیرعمد و توزیع بسته‌های معیشتی در گرمی

فارس | استان‌ها | پنجشنبه، 15 آبان 1399 - 17:37
فرمانده ناحیه سپاه شهرستان گرمی گفت: در قالب مرحله سوم نهضت کمک مؤمنانه، ۳ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد از زندان آزاد و ۱۰۰ بسته معیشتی نیز در بین نیازمندان توزیع شد.
گرمي،كمك،مؤمنانه،شهرستان،مرحله،نهضت

فرمانده ناحیه سپاه شهرستان گرمی گفت: در قالب مرحله سوم نهضت کمک مؤمنانه، ۳ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد از زندان آزاد و ۱۰۰ بسته معیشتی نیز در بین نیازمندان توزیع شد.
طاهر رحیمی عصر امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اردبیل اظهار کرد: در قالب مرحله سوم نهضت کمک مؤمنانه، ۳ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد مالی در شهرستان گرمی از زندان آزاد شدند.
وی افزود: این ۳ زندانی جرایم غیرعمد مالی با مشارکت گروه جهادی شهید اکبر شهریاری، بنیاد علوی، بسیج حقوق‌دانان و کمیته امداد امام خمینی(ره) شهرستان گرمی به آغوش خانواده خود بازگشتند.
فرمانده ناحیه سپاه شهرستان گرمی بیان کرد: تاکنون در قالب نهضت کمک مؤمنانه با مشارکت خیرین، گروه جهادی شهید شهریاری و بسیج سازندگی، ۵ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد مالی در شهرستان گرمی از زندان آزاد شدند.
ادامه مرحله سوم کمک مؤمنانه در گرمی
رحیمی تصریح کرد: تعداد ۱۰۰ بسته معیشتی نیز در قالب مرحله سوم نهضت کمک مؤمنانه با مشارکت بسیج سازندگی و بنیاد علوی تهیه و در بین نیازمندان شهرستان گرمی توزیع گردید‌.
وی با اشاره به تداوم مرحله سوم نهضت کمک مؤمنانه، گفت: از عموم خیرین و مردم نوع‌دوست برای مشارکت در مرحله سوم نهضت کمک مؤمنانه جهت کمک به نیازمندان در شهرستان گرمی دعوت می‌شود.
فرمانده ناحیه سپاه شهرستان گرمی اظهار کرد: نهضت کمک مؤمنانه بسیج، تجلی همدلی و مشارکت مؤمنانه آحاد و اقشار مختلف مردم برای لبیک به فرمان مقام معظم رهبری در کمک به نیازمندان است که در شهرستان گرمی نیز با مشارکت گسترده مردم و خیرین در دو مرحله برگزار گردیده بود و مرحله سوم نیز شروع شده و تداوم دارد.