خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 01 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

این خوراکی خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهد

مشرق | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 26 اسفند 1397 - 05:30
براساس مطالعات انجام شده، مصرف سه یا چهار عدد تخم مرغ در هفته، خطر ابتلا به مرگ زودرس و بیماری‌های قلبی را افزایش می دهد.
مصرف،تخم،مرغ،نفر،قلبي

به گزارش مشرق به نقل از سی ان ان، مطالعات اخیر نشان می‌دهد، کسانی که در هفته سه یا چهار عدد تخم مرغ مصرف می‌کنند، خطر ابتلاء به بیماری‌های قلبی و مرگ زودرس در آن‌ها نسبت به کسانی که کم‌تر استفاده می‌کنند، بیشتر است.
پژوهشگران آمریکایی طی یک دوره ۶ ماهه، با بررسی ۲۹ هزار نفر از افرادی که در هفته سه یا چهار تخم مرغ مصرف می‌کردند شمار افرادی که به این دلیل دچار عارضه‌های مختلف شده اند را منتشر کردند.
بیشتر بخوانید: فواید هر روز نوشیدن چای سبز
بر این اساس، ۵ هزار و ۴۰۰ نفر دچار حوادث قلبی و عروقی، بیش از هزار و ۳۰۰ نفر سکته مغزی، نزدیک به هزار و ۹۰۰ نفر به نارسایی قلبی و بیش از ۶ هزار نفر بر اثر دلایل مختلف جان خود را از دست داده اند.
یافته نشان می‌دهد، مصرف روزانه نصف یک تخم مرغ، ۱.۱ درصد خطر بیمارهای مربوط به کلسترول و ۱.۹ درصد خطر مرگ زودرس را افزایش می‌دهد.
به علاوه مصرف روزانه ۳۰۰ میلی گرم کلسترول که زرده تخم مرغ یکی از اصلی ترین منابع آن است، احتمال ابتلاء به بیمارهای قلبی را ۳.۲ درصد و احتمال مرگ زودرس را ۴.۴ درصد افزایش می‌دهد.
البته به گفته محققان تخم مرغ یک منبع غذایی مغذی و ضروری برای بدن است و نباید از مصرف آن غافل شد و تنها باید در مصرف آن تعادل را رعایت کرد.