خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 22 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عملیات ساخت ۱۰۰۰ واحد مسکونی در مناطق حاشیه‌نشین چابهار آغاز شد

مهر | استان‌ها | پنجشنبه، 15 آبان 1399 - 08:35
چابهار - عملیات اجرایی آماده‌سازی و ساخت ۱۰۰۰ واحد مسکونی در مناطق حاشیه‌نشین چابهار آغاز شد.
ساخت،چابهار،قدرداني،اعتبارات،پروژه،استان

استاندار سیستان و بلوچستان در جلسه امضای این تفاهم‌نامه اظهار داشت: در یک سال اخیر تحولات خوبی را در حوزه ساخت مسکن در استان شاهد هستیم و بیش از ۱۷ هزار واحد مسکونی در حال ساخت است.
احمدعلی موهبتی با قدردانی از تلاش‌های همه مسئولان برای محرومیت زدایی بویژه قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا، سازمان بسیج مستضعفین و همه دلسوزان نظام و هواداران توسعه سواحل مکران، بیان کرد: در سال‌های اخیر توجه زیادی به توسعه این استان و افزایش اعتبارات انجام شده که جا دارد از همه تشکر و قدردانی شود.
وی ساماندهی حاشیه نشینی در چابهار و کنارک را از آرزوهای دیرینه مردم محروم این منطقه دانست و افزود: این مناطق با همت دولت و تخصیص اعتبارات بزودی مکان مناسبی برای سکونت مردم تبدیل خواهند شد.
وی از تعطیلی ساخت فرودگاه چابهار انتقاد کرد و ادامه داد: نباید عملیات ساخت پروژه بزرگی که در پنج سند برای ساخت آن تاکید شده متوقف شود و باید مسؤولان بزودی این پروژه را تعیین تکلیف کنند.