خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 27 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کاهش دمای هوا در سواحل خزر و شمال غرب کشور

باشگاه خبرنگاران | اقتصادی | چهارشنبه، 14 آبان 1399 - 22:07
کارشناس هواشناسی گفت: از پنجشنبه تا یکشنبه بر شدت بارش‌ها در سواحل دریای خزر و شمال غرب کشور افزوده می‌شود و دمای هوا ۴تا ۶ درجه کاهش می‌یابد.
بارش،هواشناسي،كشور،خزر،درياي،درجه،شمال،غرب،شنبه

ضیائیان در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان خبر داد؛
صادق ضیائیان کارشناس هواشناسی در گفت و گو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه امشب در سواحل مرکزی و غربی دریای خزر و شمال غرب کشور بارش پراکنده باران پیش بینی می‌شود افزود: از روز پنجشنبه تا روز یکشنبه بر شدت بارش ها در این مناطق افزوده شده و با رعد و برق، وزش باد و کاهش دمای ۴تا ۶ درجه همراه خواهد بود.
او ادامه داد: روز‌های جمعه و شنبه بارش برف در ارتفاعات شمال غرب کشور دور از انتظار نیست.
این کارشناس هواشناسی اظهار کرد: روز‌های شنبه و یکشنبه در سواحل شرقی دریای خزر، دامنه‌های جنوبی البرز و جنوب غرب کشور نیز بارش پراکنده رخ می‌دهد.
ضیائیان تصریح کرد: دریای خزر جمعه و شنبه مواج خواهد بود و از شنبه دمای هوا در شمال شرق کشور بین ۵ تا ۸ درجه کاهش می‌یابد.
او تاکید کرد: با توجه به تداوم پایداری سکون نسبی جو، فردا کیفیت هوا در شهر‌های صنعتی و پر جمعیت به ویژه تهران، کرج اصفهان و مشهد کاهش می یابد.
این کارشناس هواشناسی درباره وضعیت آب وهوای تهران گفت: فردا آسمان تهران نیمه ابری، همراه با غبار صبحگاهی و وزش باد است.
بیشترین دمای تهران به ۲۳ درجه و کمترین آن به ۱۳ درجه می رسد.
طبق اعلام سازمان هواشناسی ، پیش‌بینی بارش باران و کاهش نسبی دما در سواحل دریای خزر و شمال غرب کشور وجود دارد.
گستره بارش‌ها از جمعه دامنه‌های البرز و زاگرس را فرا خواهد گرفت.
سازمان هواشناسی در ارتفاعات و مناطق سردسیر بارش برف پیش‌بینی کرد.
همچنین غلظت آلاینده‌های جوی در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت افزایش می‌یابد.
انتهای پیام/