خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شرکت برق قم در صدر ارایه خدمات الکترونیک در استان

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 14 آبان 1399 - 22:05
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانداری قم گفت: درزمینهٔ ارائه خدمات الکترونیک شرکت توزیع نیروی برق در صدر دستگاه‌های اجرایی استان بوده است.
درصد،الكترونيكي،ارائه،استانداري،اجرايي،اطلاعات،تراكنش

ایسنا/قم مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانداری قم گفت: درزمینهٔ ارائه خدمات الکترونیک شرکت توزیع نیروی برق در صدر دستگاه‌های اجرایی استان بوده است.
سید رضا غلام‌زاده ظهر امروز در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در محل سالن کرامت استانداری برگزار شد، اظهار داشت: در جمع‌بندی‌های صورت گرفته ۱۵۱ خدمت جدید الکترونیک از سوی برخی دستگاه‌های اجرایی اجراشده است و تاکنون ۶۲ دستگاه نسبت به نحوه ارائه خدمات الکترونیکی پاسخ دادند.
وی افزود: شرکت توزیع نیروی برق استان در صدر دستگاه‌های اجرایی با بیشترین تعداد خدمات الکترونیکی و اداره کل پست با بیش از ۱ میلیون و ۱۲۲ هزار تراکنش و بانک ملی دارای بیشترین تراکنش بودند.
به گفته مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانداری قم؛ درحالی‌که ما در ۳ ماهه نخست و دوم دارای بیشترین آمار و رشد در حوزه ارائه خدمات الکترونیکی بودیم متوسط تراکنش ۱۴۴ هزار درماه است تمام تراکنش‌های دستگاه‌های اجرایی احصا نشده است و برخی دستگاه‌ها از اطلاعات تکمیلی ارائه نداده‌اند.
وی افزود: درصد خدمات الکترونیکی ادارات شامل خدمات جدید است ما از چند منظر خدمات الکترونیک را باید بررسی کنیم جنس و نوع خدمت که نوع خدمت یا تراکنشی است و یا تعاملی و یا به‌صورت اطلاع‌رسانی صورت می‌گیرد.
غلام‌زاده عنوان کرد: ۴۴ درصد خدمات تراکنشی و ۴۶ درصد هم تعاملی است و ۱۲ درصد هم به‌صورت اطلاع‌رسانی است.
۵۳ درصد خدمات الکترونیکی دستگاه‌ها برای مردم است
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استانداری قم گفت: جنس مخاطبان خدمات غیرحضوری هم به ۳ دسته شهروندان؛ دولت و یا بخش خصوصی تقسیم‌بندی می‌شود در خدمات احصا شده ۲۵ درصد خدمات ارائه‌شده الکترونیکی به بخش خصوصی و شرکت‌ها؛ ۲۲ درصد سازمان‌های دولتی و ۵۳ درصد مخاطبان مردم و شهروندان هستند.
وی بابیان نحوه ارائه خدمات عنوان کرد: اگر ازلحاظ بستر ارائه خدمات نگاه کنیم یا پرتال و یا دفاتر پیشخوان و نرم‌افزارهای مولد است که بهتر است دستگاه‌ها به سمت وب‌سایت‌ها و پروتال پیش روند، ۷۲ درصد خدمات ارائه‌شده دستگاه‌ها از طریق وب سایتها و ۱۷ درصد دفاتر پیشخوان و ۱۰ درصد دیگر هم نرم‌افزارهای مولد ارائه‌شده است.
انتهای پیام