خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

راه‌اندازی مراکز سلامت روان جامعه‌نگر کلید کاهش اختلالات روانی اجتماعی است

ایسنا | استان‌ها | چهارشنبه، 14 آبان 1399 - 22:05
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: راه‌اندازی مراکز سلامت روان جامعه‌نگر کلید کاهش اختلالات روانی اجتماعی است
لرستان،مركز،اجتماعي،روان،سلامت،مراكز،علوم،پزشكي،دانشگاه،روان ...

ایسنا/لرستان معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: راه‌اندازی مراکز سلامت روان جامعه‌نگر کلید کاهش اختلالات روانی اجتماعی است
دکتر مریم کوشکی امروز ۱۴ آبان ماه در وبینار استانی سلامت روان و اجتماعی لرستان با بیان اینکه مراکز سلامت روان جامعه‌نگر در راستای طرح شبکه خدمات جامع و همگانی سلامت روان و اجتماعی (سراج) کشوری در ۱۰ استان تهران، آذربایجان شرقی، کردستان، کرمانشاه، لرستان، البرز، فارس، خوزستان، کرمان و سیستان و بلوچستان راه‌اندازی شده‌اند، اظهار کرد: این مرکز در لرستان به صورت پایلوت در خرم آباد این مرکز راه اندازی شده است.
وی اضافه کرد: در این مراکز خدماتی از جمله مدیریت توانبخشی روزانه با آموزش‌های حضوری و تلفنی، مراحل درمانی شامل ویزیت پزشک و دارو درمانی و در شرایط شدید ارجاع برای بستری در بخش‌های روانپزشکی بیمارستان‌ها و مراقبت‌های پس از ترخیص شامل ویزیت در منزل و پیگیری تلفنی ارائه می‌شود، تصریح کرد: تاکنون مرکز سلامت روان جامعه نگر خرم‌آباد به صورت مشترک با همکاری معاونت اجتماعی استانداری و معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان راه‌اندازی شده و از ابتدای مهرماه سال جاری خدمات خود را در منطقه‌ی اسدآبادی آغاز کرده است.
این مسئول بیان کرد: طبق بررسی‌های انجام شده از طرف مدیریت سلامت روان و آسیب‌های اجتماعی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان، آثار مثبت این مرکز طی مدت کوتاهی که راه‌اندازی شده، مشهود است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی لرستان اضافه کرد: با این تفاسیر و طبق اعلام معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان انتظار می‌رود با استمرار خدمات این مرکز میزان آسیب‌های روانی- اجتماعی از جمله اختلالات روانی، طلاق، خشونت‌های خانگی و جرائم در شهر مذکور به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کند.
وی گفت: نتایج ابتدایی راه اندازی این مرکز در خرم آباد مورد تأیید معاون سیاسی امنیتی استاندار و مدیرکل امور اجتماعی استانداری لرستان قرار گرفت و این مراکز برای شهرهای با جمعیت بالاتر از صدهزار نفر پیش‌بینی شده و مرکز استان به عنوان اولین شهر از این مرکز برخوردار شده است.
کوشکی تاکید کرد: راه‌اندازی این مراکز به عنوان کلیدی برای کاهش اختلالات روانی-اجتماعی است و در سایر شهرستان ها که شرایط بهره‌مندی از آن را دارند، می توان به کاهش پیامدهای ناشی از مشکلات روانی- اجتماعی امیدوار بود.
انتهای پیام