خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اتحادیه اروپا قصد تحریم «لوکاشنکو» و 14 مقام بلاروس را دارد

فارس | برگزیده، بین‌الملل | چهارشنبه، 14 آبان 1399 - 22:02
منابع مطلع از طرح اتحادیه اروپا برای تحریم رئیس جمهور بلاروس و شماری از مقامات این کشور خبر دادند.
بلاروس،كشور،لوكاشنكو،ديپلماتيك،مقامات،جمهور،اتحاديه

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، چند منبع دیپلماتیک چهارشنبه شب به وقت تهران گفتند که اتحادیه اروپا قصد تحریم مقامات ارشد بلاروس از جمله رئیس جمهور این کشور را دارد.
چند منبع دیپلماتیک به خبرگزاری آلمانی «دی پی ای» گفتند که اتحادیه اروپا قصد دارد روز جمعه «السکاندر لوکاشنکو» رئیس جمهور بلاروس و ۱۴ تن دیگر از مقامات این کشور را تحریم کند.
این تحریم‌ها شامل مسدود کردن دارایی‌ها و ممنوعیت‌های مسافرتی است و اینک ۲۷ کشور عضو اتحادیه اروپا با موافقت با این تحریم‌ها، در حال نهایی کردن آن هستند.
مقامات دیپلماتیک گفتند که این امر منجر به وخامت اوضاع و افزایش ناکامی‌ها در بلاروس خواهد شد.
در حالی که لوکاشنکو روابط نزدیکی با روسیه دارد، اما طی 26 سال گذشته که در قدرت بوده روابط با طرف‌های اروپایی را حفظ کرده است.
به دنبال برگزاری انتخابات ماه اوت (شهریور) در بلاروس که به پیروزی لوکاشنکو با کسب ۸۰ درصد آرا منتهی شد موجی از اعتراضات در این کشور در اعتراض به نتیجه انتخابات به راه افتاده که همچنان ادامه دارد.
بسیاری بر این باورند که این اعتراض‌ها با هدایت سازمانهای جاسوسی آمریکا شکل گرفته است.
رئیس جمهور بلاروس چندی قبل در گفت‌وگو با پامپئو تاکید کرد که روسیه متحد اصلی بلاروس است.
وی گفت که روسیه در امور داخلی بلاروس دخالت نمی‌کند.
(جزئیات بیشتر)
انتهای پیام/