خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 10 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جوانان انقلابی «قرارگاه مبارزه با کرونا» تشکیل دهند

مهر | استان‌ها | چهارشنبه، 14 آبان 1399 - 18:00
بجنورد- مدیر مدرسه علمیه تخصصی امام خامنه‌ای بجنورد گفت: جوانان انقلابی برای مقابله با کرونا باید تفکر قرارگاهی داشته باشند و با ایجاد این قرارگاه، عملیات کنند زیرا این نقشه نجات کشور است.
قرارگاهي،توسل،دعا،رهبر،انقلاب،استغفار،صحيفه،آزموده

حجت‌الاسلام نعمت‌الله آزموده در گفتگو با مهر اظهار کرد: برای مقابله با بیماری کرونا، نسخه علاج و نقشه نجات، تفکر قرارگاهی، برنامه‌ریزی قرارگاهی، آرایش قرارگاهی و عملیات قرارگاهی است که باید یک فرماندهی واحد داشته باشد و یک صدای واحد به گوش برسد.
مدیر مدرسه علمیه تخصصی امام خامنه‌ای بجنورد تصریح کرد: در این راستا فراخوان رهبر انقلاب از جوانان و مردم، توسط جوانان انقلابی و گروه‌های جهادی باید به‌عنوان حکم فرماندهی کل قوا تلقی شده و با همان روحیه جهادی و خستگی ناپذیر و پشتکار مثال‌زدنی تداوم یابد.
وی افزود: برای این کار تلاش مضاعف و به‌کارگیری ایده‌ها و ابتکارات جدید لازم است و این کار از نیروهای مؤمن و جوان و انقلابی برمی‌آید.
حجت‌الاسلام آزموده همچنین با اشاره به فرمایشات رهبر معظم انقلاب مبنی بر ضرورت اهتمام بیشتر به دعا و توسل، گفت: دعا، توسل و استغفار، اصل و روح و جان همه کارهاست و همه برنامه‌ها و طرح‌ها در حکم ابزار است؛ ازاین‌رو باید به معجزه استغفار و دعا و توسل بیشتر ایمان بیاوریم.
مدیر مدرسه علمیه تخصصی امام خامنه‌ای بجنورد تاکید کرد: رهبر انقلاب اسلامی در ۱۵ اسفند ۹۸ همگان را به قرائت دعای هفتم صحیفه فراخواندند؛ بسیاری از ما این توصیه را عادی فرض کردیم اما باید جدی گرفته شود.
وی در انتها خطاب به مردم و طلاب گفت: بیاییم دوباره قرائت عمومی دعای هفتم صحیفه را در منازل، مساجد، هیئت‌ها و تجمعاتی که شیوه‌نامه‌ها اجازه می‌دهد، احیا کرده و گسترش دهیم.