خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 08 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جهش ۲.۵ درصدی قیمت نفت با نامشخص بودن نتیجه انتخابات آمریکا

مهر | اقتصادی | چهارشنبه، 14 آبان 1399 - 16:12
قیمت نفت خام در حالی با افت ذخایر انبارهای آمریکا جهش کرد که فضای مبهم انتخابات آمریکا بر بازارهای جهانی سایه انداخته است.
نفت،خام،بشكه

به گزارش خبرنگار مهر به نقل از سی‌ان‌بی‌سی، روز چهارشنبه قیمت نفت خام در حالی با افت ذخایر انبارهای آمریکا جهش کرد که فضای مبهم انتخابات آمریکا بر بازارهای جهانی سایه انداخته است.
تا ساعت ۱۵:۳۸ به وقت تهران، قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام برنت دریای شمال، بنچ‌مارک بین‌المللی قیمت نفت، ۲.۶۲ درصد یا ۱.۰۴ دلار جهش کرد و به ۴۰.۷۵ دلار رسید.
قیمت پیش‌خرید هر بشکه نفت خام نیمه‌سنگین تگزاس غرب آمریکا، دابلیوتی‌آی، ۲.۵۸ درصد یا ۹۷ سنت جهش کرد و به ۳۸.۶۳ دلار رسید.
ذخایر نفت خام آمریکا این هفته ۸ میلیون بشکه سقوط کرد و به ۴۸۷ میلیون بشکه رسید.