بیش از ۲۰۰ مورد ابتلای جدید در میان دانشجویان دانشگاه آکسفورد
با ادامه روند شیوع کروناویروس، دانشگاه "آکسفورد" اعلام کرد که بیش از ۲۰۰ مورد جدید مبتلا به "کووید-۱۹" در میان دانشجویان خود داشته است.

با ادامه روند شیوع کروناویروس، دانشگاه "آکسفورد" اعلام کرد که بیش از ۲۰۰ مورد جدید مبتلا به "کووید-۱۹" در میان دانشجویان خود داشته است.
به گزارش ایسنا به نقل از آکسفورد میل، بنا بر اعلام دانشگاه آکسفورد، ۲۱۲ نفر دیگر از دانشجویان این دانشگاه اخیرا به کووید-۱۹ مبتلا شده اند.
تست کرونای این دانشجویان توسط بخش خدمات خود دانشگاه آکسفورد دریافت شده است.
در این سری از تست ها، دانشگاه آکسفورد از ۷۲۷ نفر از دانشجویان خود آزمایش گرفت که ۲۱۲ نفر مبتلا شدند.
میزان نرخ مثبت هفتگی ابتلا به کرونا در این دانشگاه ۲۹.۲ درصد است.
هفته گذشته نیز ۲۰۸ نفر از دانشجویان این دانشگاه مبتلا به کرونا شدند.
در مجموع از ابتدای ماه اوت ۷۰۸ دانشجوی دانشگاه آکسفورد به کرونا مبتلا شدند.
مقامات شهر آکسفورد اعلام کردند که دانشگاه آکسفورد خود از موارد مبتلایان میان دانشجویان خود مطلع است و به روند مهار کرونا در شهر کمک شایانی می کند.
این دانشگاه میزبان حدود ۲۴ هزار دانشجو در ۳۹ کالج خود است.
نتایج تستهای دریافت شده از دانشجویان هر دوشنبه برای انعکاس تعداد مبتلایان هفته قبل بروزرسانی میشود.
این دانشگاه برای دریافت این تستها دو محل تعیین کرده است.
دانشگاه آکسفورد گفت: با توجه به فاصله زمانی میان انجام یک تست و در دسترس قرار گرفتن نتیجه، انتظار میرود که هر روز در تعداد نتایج تغییر به وجود آید.
این دانشگاه در راستای مقابله با کووید-۱۹، آموزش ترکیبی(آنلاین و حضوری)، رعایت فاصلهگذاری اجتماعی و کاهش ظرفیت تحقیقها را مدنظر قرار داده است.
انتهای پیام