خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 24 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زالی: پیشنهاد ما تعطیلی 2 تا 3 هفته‌‌ای تهران است

تسنیم | اجتماعی و حوادث | چهارشنبه، 14 آبان 1399 - 14:37
فرمانده ستاد مدیریت بیماری کرونا در تهران گفت: با هدف کنترل اپیدمی و بازیابی توان و رمق تیم بهداشت و درمان، پیشنهاد ما تعطیلی دو تا سه هفته‌‌ای تهران است.
تهران،بستري،درمان،بهداشت،كرونا

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران پویا؛ دکتر علیرضا زالی گفت: در تهران، حجم مراجعات ما به بخش‌‌های بیمارستانی افزایش یافته است؛ برای کنترل اپیدمی و بازیابی توان و رمق تیم بهداشت و درمان پیشنهاد ما دو تا سه هفته تعطیلی در تهران به غیر از مشاغل امدادی و حیاتی و مشاغلی مانند توزیع مواد غذایی است.
وی تصریح کرد: الان در تهران بالغ بر 6400 بیمار بستری داریم که عدد قابل توجهی است و حدود 1700 نفر در بخش‌‌های مراقبت ویژه بستری و بدحال هستند؛ پرسنل بهداشتی و درمانی ما در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا هستند که متأسفانه مبتلا می‌‌شوند و از مدار ارائه خدمات خارج می‌‌شوند.
در حال تکمیل...