سرمربی النصر دست به دامن جوانان شد
باشگاه خبرنگاران
|
ورزشی
|
چهارشنبه، 14 آبان 1399 - 11:46
"روی ویتوریا" سرمربی تیم فوتبال النصر عربستان در بازیهای پیش رو مجبور است از بازیکنان جوان استفاده کند.

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، "روی ویتوریا" سرمربی پرتغالی تیم فوتبال النصر عربستان، ۶ بازیکن جوان تیم خود را فراخوانده است تا در تمرین تیم بزرگسالان شرکت کنند.
تمرینات تیم فوتبال النصر بدون حضور بازیکنان مبتلا به کرونا شب گذشته و پیش از دیدار مقابل القادسیه آغاز شد و حالا برای اینکه ویتوریا برابر این تیم مشکل چینش ترکیب نداشته باشد از بازیکنان جوان بهره خواهد برد.
"عبدالرزاق حمدالله" ، مایکون و نورالدین امرابط از اصلیترین غایبان النصر هستند.
تیم فوتبال النصر در این فصل از لیگ حرفهای عربستان ۳ شکست متوالی متحمل شد و سرمربی النصر با خطر اخراج از این باشگاه مواجه است.
این سرمربی هم خود به ویروس کرونا مبتلا شده و شرایط نامشخصی برای همراهی تیمش در بازی برابر القادسیه دارد.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/