خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 15 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت دو تروریست آلمانی در ایران

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | شنبه، 25 اسفند 1397 - 22:30
‌رسانه‌های آلمانی مدعی شدند نیروهای امنیتی ایران اواخر سال گذشته میلادی دو تروریست تبعه این کشور را بازداشت کرده‌اند.
ايران،دستگيرشده،اشپيگل،آلماني،بازداشت،اطلاعات،گزارش

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان، رسانه‌های آلمانی از بازداشت دو تروریست تبعه این کشور در ایران خبر می‌دهند.
پایگاه دویچه وله این خبر را به نقل از نشریه آلمانی اشپیگل اعلام کرده و نوشته است احتمالا این دو نفر به ظن اقدامات تروریستی در ایران بازداشت شده‌اند.
طبق گزارش اشپیگل، «مقام‌های وزارت خارجه آلمان از همکاران ایرانی خود در این باره کسب اطلاع کرده‌اند، اما اطلاعات دقیقی درباره هویت دو آلمانی دستگیرشده دریافت نکرده‌اند».
به نوشته اشپیگل تحقیقات این نشریه نشان می‌دهد این دو فرد دستگیرشده از آلمانی‌های ترک‌تبار هستند.
دویچه وله مدعی است که یکی از این افراد بازداشت‌شده در ایران ، فردی به نام «زامار» است که دادستانی فرانکفورت برای او به اتهام «تبلیغ برای عملیات خطرناک علیه دولت» قرار بازداشت صادر کرده و احتمالا این فرد برای برقراری ارتباط با تروریست‌های حاضر در سوریه یا افغانستان به منطقه سفر کرده است.
بنا به این گزارش، نفر دوم نیز مورات (مراد) نام دارد که از او اطلاعات دقیقی در دست نیست.
مقام‌های امنیتی آلمان شخصی را به همین نام می‌شناسند اما طبق اطلاعات موجود، او حین فعالیت برای گروه تروریستی داعش کشته شده است.
اماهنوز مشخص نیست که فرد دستگیرشده در ایران همان شخص است یا این صرفاً یک تشابه اسمی است.
انتهای پیام/