خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 30 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مقاوم‌سازی بیش از 5 هزار واحد مسکونی روستایی در زنجان

فارس | استان‌ها | چهارشنبه، 14 آبان 1399 - 11:39
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان گفت: بیش از 5 هزار واحد مسکونی روستایی تا پایان سال‌جاری در استان مقاوم‌سازی شده است.<br/><br/>
مسكن،روستايي،واحد،استان،زنجان،مسكوني،درصد،بنياد،بهسازي،معادل ...

رضا خواجه‌ای امروز در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در زنجان با بیان اینکه، جایگاه روستا و روستاییان در همه عرصه‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی موجب شده که بهسازی و مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی روستایی از اولویت‌های اصلی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی به شمار آید، اظهار کرد: تا پایان سال‌جاری بیش از 5 هزار واحد مسکونی روستایی در سطح استان از سوی این نهاد انقلابی مقاوم‌سازی می‌شود.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان ادامه داد: 2 هزار واحد از این تعداد در قالب مسکن محرومان (تفاهم‌نامه بین بنیاد مسکن، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و استانداری) است که برای ساخت هر واحد مسکونی 50 میلیون تومان تسهیلات قرض‌الحسنه با کارمزد 5 درصد و 30 میلیون تومان نیز تسهیلات بلاعوض از سوی بنیاد مسکن استان و همکاری بانک‌های عامل در نظر گرفته شده است.
وی با اشاره به اینکه تاکنون ۹۹ درصد ابلاغ سهمیه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی در بانک‌های عامل انعقاد قرارداد شده است، افزود: تسهیلات طرح ویژه بهسازی و نوسازی مسکن روستایی اعتبار سال 1398 در استان زنجان به تعداد 3 هزار و 191 واحد ابلاغ شده که از این تعداد 3 هزار و 164 واحد معادل 99 درصد نسبت به سهمیه ابلاغی انعقاد قرار شده که میانگین این میزان در سطح کشور 64 درصد است که در این زمینه استان زنجان بالاتر از میانگین کشوری قرار دارد.
خواجه‌ای یادآور شد: در سطح استان زنجان 92 هزار و 678 واحد مسکونی روستایی شناسایی شده که می‌توان گفت تاکنون 53 درصد از این واحدهای مسکونی روستایی استان معادل 49 هزار و 301 واحد در مقابل زلزله مقاوم‌سازی شده‌اند که امیدواریم با ترویج فرهنگ مقاوم‌سازی ساخت و سازها در مناطق روستایی، این میزان افزایش یابد.
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی استان زنجان ادامه داد: تعداد روستاهای محدوده گسل 153 روستا با 18 هزار و 734 واحد مسکونی بوده که از این تعداد 5 هزار و 921 واحد (معادل 33 درصد) مقاوم‌سازی شده است.
وی افزود: احداث مسکن مقاوم و با دوام روستایی، تلاش در حفظ هویت معماری بومی مسکن روستایی، تامین مسکن متناسب با نیاز روستائیان، حفظ هویت و سیمای عمومی روستاها، تلاش در بهینه‌سازی مصرف انرژی در مسکن روستایی و ترویج فرهنگ بیمه به روستائیان را امری مهم و ضروری دانست که تحقق این امر نیازمند همکاری و تعامل همه دستگاه‌های ذی‌ربط است.
انتهای پیام/73009/ق/ی