خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

صعود ترامپ به نیمه نهایی مسابقات اسنوکر "قهرمان قهرمانان"

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | چهارشنبه، 14 آبان 1399 - 08:06
«جاد ترامپ» مرد شماره یک اسنوکر دنیا موفق شد به نیمه نهایی رقابت "قهرمان قهرمانان" اسنوکر راه پیدا کند.
اسنوكر،نهايي،مسابقات،قهرمانان،صعود

به گزارش خبرنگار دنیای ورزش گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان، در مسابقات اسنوکر "قهرمان قهرمانان" (Champion of Champions) "جاد ترامپ" برترین اسنوکرباز دنیا در مرحله یک چهارم نهایی به مصاف "دیوید گیلبرت" نفر ۱۲ رنکینگ جهانی رفت و موفق شد با نتیجه ۶ بر ۳ حریف خود را شکست داده و به نیمه نهایی صعود کند.
ترامپ در این بازی موفق به ثبت ۵ «سنچری» شد تا آمادگی بالای خود را به رخ مدعیان قهرمانی این مسابقات بکشد.
در رشته اسنوکر زمانی که یک ورزشکار بتواند شمار امتیاز‌های متوالی خود را ۳ رقمی کند، یک سنچری ثبت کرده است.
در ادامه این رقابت‌ها، امروز (چهار شنبه) ۳ بازی برگزار می‌شود که «مارک سلبی» و «کایرن ویلسون» شانس‌های اصلی صعود به نیمه نهایی هستند.
مسابقات اسنوکر قهرمان قهرمانان در شهر میلتون کینز انگلیس برگزار می‌شود.
انتهای پیام/