خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 31 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نتایج مرحله اول آزمون المپیادهای علمی اعلام شد

فارس | اجتماعی و حوادث | شنبه، 25 اسفند 1397 - 20:52
معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان از اعلام نتایج مرحله اول آزمون المپیادهای علمی خبر داد و گفت: 7795 نفر در مرحله اول این آزمون پذیرفته شده‌اند.
مرحله،اعلام،تستي،المپيادهاي،پذيرفته،نتايج

معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان از اعلام نتایج مرحله اول آزمون المپیادهای علمی خبر داد و گفت: 7795 نفر در مرحله اول این آزمون پذیرفته شده‌اند.
عنایت سالاریان معاون مرکز ملی پرورش استعدادهای درخشان و دانش‌پژوهان جوان در گفت‌وگو با خبرنگار آموزش و پرورش خبرگزاری فارس اظهار کرد: مرحله اول المپیادهای علمی اول تا پنجم بهمن ماه در رشته‌های جغرافیا، کامپیوتر، ادبی، شیمی، نجوم و اخترفیزیک، زیست‌شناسی، ریاضی، سلول‌های بنیادی و پزشکی بازساختی برگزار شد که نتایج آن امشب اعلام شد.
وی ادامه داد: از مجموع 83 هزار و 464 نفر تعداد 7795 نفر پذیرفته شدند به عبارت دیگر 9.3 درصد از جمعیت شرکت‌کنندگان به مرحله دوم راه یافتند.
سالاریان با اشاره به اینکه نتایج مرحله اول المپیاد از طریق سایت oly.medu.ir اعلام شده است، افزود: کارنامه قبول شدگان فردا منتشر می‌شود و امشب تنها «پذیرفته شده یا پذیرفته نشده» اعلام شده است.
وی با بیان اینکه مرحله دوم المپیادهای علمی از سوم تا ششم اردیبهشت ماه سال آینده برگزار می‌شود، گفت: در مرحله اول تمام سؤالات تستی بود ولی مرحله دوم به سه شکل تستی، تشریحی و تستی ـ تشریحی است.
انتهای پیام/