خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«نام احمد» در ۸۲ تابلوی هنری + تصاویر

فارس | برگزیده | سه شنبه، 13 آبان 1399 - 16:08
نمایشگاهی از ۸۲ اثری هنری به «نام احمد» به صورت مجازی برپا شده که در رشته‌های نقاشی، خوشنویسی، نگارگری، عکس، مجسمه، گرافیک و مجسمه‌سازی نام مبارک پیامبر اعظم(ص) را جلوه‌گر می‌شود.
هنرهاي،تجسمي،معاصر،هنرمند،احمد،آثار،نگارگري

نمایشگاهی از ۸۲ اثری هنری به «نام احمد» به صورت مجازی برپا شده که در رشته‌های نقاشی، خوشنویسی، نگارگری، عکس، مجسمه، گرافیک و مجسمه‌سازی نام مبارک پیامبر اعظم(ص) را جلوه‌گر می‌شود.
به گزارش خبرنگار تجسمی خبرگزاری فارس، امروز مصادف با هفدهم ربیع‌الاول زادروز مبارک آخرین فرستاده الهی، محمد مصطفی(ص) است.
به همین بهانه، اداره کل هنرهای تجسمی با همکاری موسسه هنرهای تجسمی معاصر و موزه هنرهای معاصر، نمایشگاهی از آثار هنرهای تجسمی با عنوان «نام احمد» را به صورت مجازی برگزار کرده است.
عنوان این نمایشگاه از شعر مولانا «نام احمد چون حصاری شد حصین | تا چه باشد ذات آن روح‌الامین» گرفته شده است.
بدین ترتیب که تعداد ۷۲ اثر از ۷۲ هنرمند شناخته‌شده در رشته‌های نقاشی، خوشنویسی، نگارگری، تصویرسازی، عکس، مجسمه سفال و سرامیک و گرافیک، در صفحه اینستاگرامی tajasomi از امروز به نمایش گذاشته می‌شود که بیشترین سهم از آن پوستر با ۱۸ هنرمند و سپس تصویرسازی با ۱۷ هنرمند است.
در کنار این هنرمندان معاصر، ۱۰ اثر از گنجینه موزه هنرهای معاصر به نمایش گذاشته خواهد شد که شامل آثار محمدباقر آقامیری، ضیاءالدین امامی، اصغر جوانی، رأفت نگارنده، حبیب‌الله آیت‌اللهی، نصرالله افجه‌ای، محمد احصایی و جلیل رسولی است.
در ادامه، به تماشای برخی آثار این نمایشگاه می‌نشینیم: