خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 09 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بودجه قطر از ترس کسری با نفت 40 دلاری بسته شد

فارس | اقتصادی | سه شنبه، 13 آبان 1399 - 14:36
قطر از ترس مواجه شدن با کسری، بودجه دولتی خود را با قیمت نفت پایین تر از انتظار بازار، یعنی 40 دلار در هر بشکه خواهد بست.
قيمت،نفت،بشكه،بودجه،دلار،قطر

قطر از ترس مواجه شدن با کسری، بودجه دولتی خود را با قیمت نفت پایین تر از انتظار بازار، یعنی 40 دلار در هر بشکه خواهد بست.
به گزارش گروه اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از بلومبرگ، قطر بودجه دولتی خود را با قیمت نفت 40 دلار در هر بشکه خواهد بست، در حالی که این قیمت، کمتر از انتظار بازار است، زیرا این کشور تلاش می‌کند با کسری بودجه مواجه نشود.
شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر گفت: « به منظور جلوگیری از پیامدهای اقتصادی منفی ناشی از نوسانات قیمت نفت، دستور داده‌ایم که بودجه کشور بر اساس قیمت 40 دلار در هر بشکه بسته شود که قیمتی کمتر از انتظار است.»
به گزارش فارس، با انتشار ویروس کرونا در جهان و کاهش تقاضا برای نفت، قیمت این کالای اساسی به شدت کاهش یافته است.
هرچند روند قیمت نفت رو به افزایش بود، اما طی ماه گذشته دوباره با شروع موج دوم کرونا در جهان قیمت نفت در جهان تا 36 دلار در هر بشکه هم پایین آمد.
امروز شرکت ملی نفت عربستان اعلام کرد که سود خالص این شرکت در سه ماهه سوم 44.6 درصد کاهش یافته است.
(جزئیات بیشتر)
انتهای پیام/ب