علاقه به شناخت عالم ستارگان و جهانهای ناشناخته انگیزه برنده المپیاد جهانی نجوم بود
دارنده مدال طلای المپیاد جهانی نجوم و اختر فیزیک علاقه وافر به نجوم و ریاضیات و تلاش خود انگیخته و کسب تجربه از افرادی که در گذشته این مسیر را طی کردهاند را مهمترین دلایل موفقیت خود دانست.

دارنده مدال طلای المپیاد جهانی نجوم و اختر فیزیک علاقه وافر به نجوم و ریاضیات و تلاش خود انگیخته و کسب تجربه از افرادی که در گذشته این مسیر را طی کردهاند را مهمترین دلایل موفقیت خود دانست.
کسری حاجیان در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد در خصوص چگونگی این المپیاد بیان کرد: در این دوره از رقابتها که به شکل مجازی و به میزبانی استونی برگزار شد، تیم ملی کشورمان توانست با کسب دو مدال طلا، دو مدال نقره، چهار مدال برنز و یک دیپلم افتخار در جایگاه پنجم جهان قرار بگیرد.
دارنده مدال طلای المپیاد جهانی نجوم و اختر فیزیک بیان کرد: من در سالهای گذشته دانشآموز دبیرستان هاشمینژاد شماره یک مشهد بودم و هماکنون دانشجوی رشته مهندسی کامپیوتر دانشگاه صنعتی شریف هستم.
وی افزود: امسال در مسابقات جهانی شرکت کردم و توانستم در این دوره از مسابقات مدال طلای المپیاد جهانی «نجوم و اختر فیزیک» را از آن خود کنم.
حاجیان ادامه داد: من مطالعاتم را برای شرکت در المپیاد از سال دهم دبیرستان شروع کردم و توانستم در آن سال مدال نقره المپیاد نجوم کشوری را به دست آورم، در سال یازدهم نیز دوباره در این دسته از رقابتها شرکت کردم و این بار توانستم مدال طلای المپیاد نجوم کشوری را کسب کنم.
دارنده مدال طلای المپیاد جهانی نجوم و اختر فیزیک عنوان کرد: در سال دوازدهم مطالعات خود را به نیت حضور در المپیاد جهانی آغاز کردم و تلاش مضاعفی را در این زمینه به خرج دادم.
وی در خصوص مهمترین عوامل موفقیت خود توضیح داد: مهمترین عامل موفقیت من در این رشته نشات گرفته از علاقه بیارم به ستارگان است که من همیشه به نجوم، فیزیک و ریاضی داشتم و در وهله بعدی پیگیریهای شخصی و خود خواستهای که خودم در این رابطه به کار گرفتم، همیشه به دنبال حل و کشف مساله حتی به روشهای متفاوت و از منابعی اینترنتی که دستیابی به آنها سخت و طاقتفرسا بود.
حاجیان عامل بعدی موفقیتش را فرآیند مساله محور بودن محتوای رقابتهای المپیاد دانست و گفت: اشتیاق همیشگی که من به حل مساله داشتم این موفقیت را رقم زد.
دارنده مدال طلای المپیاد جهانی نجوم و اختر فیزیک در خصوص نحوه مطالعات خود برای شرکت در المپیاد اظهار کرد: شرکت در کلاسهای ویژهای که اساتید آن برندگان المپیاد سالهای قبل بودند و دریافت راهنمایی از آنان و همچنین مطالعه منابع متعددی که اساتید در کلاسها معرفی میکردند در کنار حل نمونه سوالات بسیار در زمینه نجوم و فیزیک به من کمک کرد.
وی افزود: راهنماییهای دانیال سامانی که او نیز دارنده مدال نقره المپیاد جهانی است، بسیار برای من و راه و هدفی که در پیش گرفته بودم مفید فایده بود.
حاجیان در خصوص سطح مسابقات جهانی امسال گفت: با توجه به اینکه این رقابتها امسال آنلاین برگزار شد، برای جلوگیری از وقوع هر گونه تقلب سطح مسابقات را سختتر برگزار کردند و این سختی سوالات به نفع تیم ایران تمام شد، زیرا سطح المپیاد های داخلی ایران بالاتر و سختتر از سطح المپادهای جهانی است و خیلی وقتها بچههای تیم ایران از شدت آسانی و سهولت سوالات المپیاد جهانی، به مشکل بر میخوردند.
این دانش آموز افتخارآفرین مشهدی ادامه داد: در طول سالهای گذشته تیم ایران توانسته نتایج خوبی در المپیاد نجوم به دست آورد و معمولا همیشه در یکی از رتبههای اول تا سوم قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه در هر آزمونی و از جمله المپیادهای کشوری نگاه سودآور و کسب منفعت را باید تغییر داد و تنها هدف را بر کسب دانش و پیشرفت علمی دانشآموزان خلاصه کرد، در خصوص رقبای ایران در این دوره از مسابقات گفت: رقبای جدی تیم ایران کشورهای روسیه و آمریکا هستند و این دو کشور در سالهای اخیر در این رشته بسیار رشد و پیشرفت داشتهاند و سطح خود را بالا بردهاند.
انتهای پیام/ ۷۰۰۶۸/ق