خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 23 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

30 تن مواد غذایی احتکارشده در سقز کشف شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 13 آبان 1399 - 13:04
گروه استان‌ها-فرمانده انتظامی استان کردستان از کشف 10 تن انواع برنج ایرانی و خارجی، 10 تن روغن نباتی خوراکی و 10 تن قند احتکار شده در سقز خبر داد.
10،تن،احتكار،سقز،مأموران،قضائي

به ﮔﺰارش خبرگزاری تسنیم از سقز، به نقل از پایگاه خبری پلیس ، سردار علی آزادی از کشف 5 میلیارد ریال کالای اساسی احتکار شده در این شهرستان خبر داد.
وی افزود: مأموران پلیس آگاهی سقز با انجام اقدامات فنی و پلیسی از دپو و اﺣﺘﮑﺎر مواد غذایی در این ﺷﻬﺮﺳﺘﺎن مطلع و بلافاصله بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
فرمانده انتظامی استان کردستان خاطرنشان کرد: مأموران انتظامی با همکاری نماینده سازمان صمت پس از هماهنگی با مراجع قضائی در بازرسی از انبار مذکور 10 تن انواع برنج ایرانی و خارجی، 10 تن روغن نباتی خوراکی و 10 تن قند احتکار شده کشف کردند.
سردار آزادی با بیان اینکه بر اساس نظرکارشناسان ارزش مواد غذایی کشف‌شده 5 میلیارد ریال برآورد شده است، گفت: در این رابطه یک نفر دستگیر و تحویل مقام قضائی داده شد.
انتهای پیام/491/ ع