خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردن از آمادگی خود برای حمایت از ارتش آمریکا و ناتو خبر داد

فارس | بین‌الملل | سه شنبه، 13 آبان 1399 - 13:02
رئیس ستاد مشترک اردن اعلام کرد که هواپیماهای این کشور آماده حمایت از عملیات‌های آمریکا و ناتو در خارج از مرز‌های اردن هستند.
اردن،نيروهاي،ناتو،ستاد،مشترك،آمريكا،كلورادو

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، سرلشکر ستاد «یوسف الحنیطی» رئیس ستاد مشترک اردن، روز دوشنبه، در نشست سالانه انجمن ارتش آمریکا درباره شراکت نیروهای مسلح اردن با گارد ملی ایالت کُلرادوی آمریکا به مسئله همکاری اردن با نیروهای آمریکایی پرداخت.
به گزارش پایگاه خبری شبکه «روسیا الیوم»،‌ رئیس ستاد مشترک اردن در نشست یادشده گفت: «هواپیما[های ما] آماده حمایت از عملیات‌هایی هستند که آمریکا و ناتو در خارج از اردن آن را رهبری می‌کنند».
یوسف الحنیطی در ادامه گفت: «شراکت راهبردی نیروهای مسلح اردن با گارد ملی کلورادو از شانزده سال پیش بوده و همچنان قوی است».
الحنیطنی افزود: «روابط با گارد ملی در کلورادو مبتنی بر اهداف مشترک، توجه، درک مقابل و احترام است.
ما خانواده‌ای شده‌ایم که برای گسترش صلح و امنیت در تمام نقاط منطقه با یکدیگر همکاری می‌کنند».
رئیس ستاد مشترک اردن همچنین گفت که ایالت کلورادو در شانه به شانه‌ یکدیگر و با همکاری آژانش کاهش تهدیدات دفاعی وزارت دفاع آمریکا برای مقابله با تسلیحات کشتار جمعی کار می‌کنند.
در همین ارتباط،‌ «جینی کارینیان» فرمانده نیروهای ائتلاف ناتو در عراق نیز روز گذشته در همایشی در ارتباط با همکاری‌های ناتو با اردن اعلام کرده بود که این کشور گهگاه از تجربه ناتو در آموزش نیروهای خود کمک می‌گیرد.
انتهای پیام/م