خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

لغو روادید میان امارات و تل آویو زمینه جاسوسی را فراهم می کند

مهر | بین‌الملل | سه شنبه، 13 آبان 1399 - 11:05
جنبش حماس اعلام کرد که اقدام اخیر امارات در لغو روادید با رژیم صهیونیستی زمینه را برای جاسوسی بیشتر موساد فراهم می کند.
امارات،صهيونيستي،رژيم،جنبش

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از المیادین، جنبش حماس نسبت به لغو روادید میان امارات و رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد و اعلام کرد که این اقدام زمینه را برای جاسوسی رژیم صهیونیستی (موساد) و ورود جاسوسان اسرائیلی به امارات فراهم می کند.
این جنبش با اعلام این مطلب افزود: این اقدام امارات امنیت ملی را تهدید می کند و کشورهای مجاور را در معرض خطر جاسوسی قرار خواهد داد.
جنبش حماس در ادامه گفت: لغو روادید میان امارات و رژیم صهیونیستی، عناصر موساد را به ارتکاب جنایتهای بیشتر ترغیب خواهد کرد.
امارات و رژیم صهیونیستی اخیرا طی امضای توافقنامه ای که توسط آمریکا و دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور صورت گرفت، عادی سازی کامل روابط خود را اعلام کردند.