خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آلومینیوم به دنبال جذب یک مهاجم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 12 آبان 1399 - 20:45
مسئولان تیم فوتبال آلومینیوم اراک قصد دارند برای تقویت خط حمله خود یک مهاجم جذب کنند.
آلومينيوم،بازيكن،جذب،خطيبي،نساجي،اراك

به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، تیم فوتبال آلومینیوم اراک پس از صعود به لیگ برتر، در ابتدای فصل نقل و انتقالات تابستانی موفق به جذب ۱۴ بازیکن شد که پس از اردوی تدارکاتی در شهر تبریز، ۶ بازیکن از جمع آن‌ها جدا شدند.
البته مجید عیدی یکی از بازیکنانی بود که قرارداد خود را با اراکی‌ها فسخ کرده بود، اما پس از مدتی به این تیم بازگشت.
در ادامه فصل نقل و انتقالاتی آلومینیوم سازان اسماعیل شریفات و امید سینگ را هم جذب کردند.
در حال حاضر از اراک خبر می‌رسد که رسول خطیبی (سرمربی آلومینیوم) برای تقویت خط حمله اش به دنبال جذب یک مهاجم است.
محمد عباس زاده کاپیتان سابق نساجی مازندران، مرتضی آقاخان بازیکن پیکان و محمد قاضی بازیکن سابق شهرخودرو گزینه‌های آلومینیوم هستند.
شاگردان رسول خطیبی در اولین تجربه لیگ برتری خود باید ۱۶ آبان به مصاف نساجی مازندران بروند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/