خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 09 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نخست‌وزیر فلسطین: انگلیس دولت مستقل فلسطین را به رسمیت بشناسد

فارس | بین‌الملل | دوشنبه، 12 آبان 1399 - 16:30
نخست‌وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین در سالروز صدور بیانیه بالفور، از انگلیس خواست تا دولت مستقل فلسطین را در مرزهای اشغالی سال ۱۹۶۷ به رسمیت بشناسد.
فلسطين،بالفور،انگليس،دولت،بيانيه،بشناسد

نخست‌وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین در سالروز صدور بیانیه بالفور، از انگلیس خواست تا دولت مستقل فلسطین را در مرزهای اشغالی سال ۱۹۶۷ به رسمیت بشناسد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، «محمد اشتیه» نخست‌وزیر تشکیلات خودگردان فلسطین امروز دوشنبه در نشست هفتگی دولت فلسطین در رام‌الله از انگلیس خواست تا دولت مستقل فلسطین به پایتختی قدس شرقی را در مرزهای اشغالی سال ۱۹۶۷ به رسمیت بشناسد.
اشتیه تأکید کرد که انگلیس بایستی برای جبران درد و رنج ملت فلسطین در نتیجه صدور بیانیه بالفور که به آوارگی صاحبان اصلی سرزمین فلسطین منجر شد، دولت فلسطین را به رسمیت بشناسد.
طبق گزارش خبرگزاری فلسطینی «صفا»، نخست‌وزیر فلسطین گفت که «بیانیه شوم بالفور باعث نقض حقوق ملت فلسطین شد و آن‌ها را به ترک منازل و اراضی خود وادار کرد».
«آرتور جیمز بالفور»، وزیر خارجه وقت انگلیس در سال ۱۹۱۷ با انتشار بیانیه‌ای تأکید کرد که دولت انگلیس موافقت خود را با تأسیس رژیم نامشروع اسرائیل اعلام کرده است.
جنبش‌های جهاد اسلامی و مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) نیز در سالروز انتشار بیانیه بالفور علیه فلسطین، با انتشار بیانیه‌های جداگانه، آن را محکوم کردند.
جهاد اسلامی تأکید کرد که ملت فلسطین با وجود شدت گرفتن توطئه‌ها، همچنان در سرزمین خود باقی خواهد ماند.
انتهای پیام/م