خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ابراهیمی مصدوم شد/ اضافه شدن قاسم پور و کریمی به انتخابی وزن ۹۲ کیلوگرم

باشگاه خبرنگاران | ورزشی | دوشنبه، 12 آبان 1399 - 13:56
محمد جواد ابراهیمی آزادکار وزن ۹۲ کیلوگرم تیم ملی کشتی به دلیل مصدومیت از ناحیه زانو، پای خود را به تیغ جراحان خواهد سپرد.
كشتي،وزن،حضور،گير،توجه،كيلوگرم،كادر،انتخابي،فني،برگزار

به گزارش خبرنگار کشتی و رزمی گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، محمدجواد ابراهیمی که از یکسال و نیم قبل از ناحیه زانوی پا دچار یک مصدومیت کهنه بود، در اردوی تیم ملی کشتی آزاد مصدومیتش تشدید شد و با توجه به پارگی رباط می‌بایست پای خود را به تیغ جراحان بسپارد.
فدراسیون کشتی پیگیر روند درمانی این کشتی گیر کشورمان است و عمل جراحی زانوی وی تا چند روز آینده انجام خواهد شد.
با توجه به مصدومیت محمدجواد ابراهیمی آزادکار وزن ۹۲ کیلوگرم از ناحیه زانو و لزوم عمل جراحی بر روی پای وی، این کشتی گیر حضور در رقابت‌های انتخابی این وزن را از دست داد.
بر این اساس کادر فنی تصمیمات جدیدی را برای این وزن به شرح زیر اتخاذ کرد:
۱- با توجه به درخواست آقای کامران قاسم پور کشتی گیر وزن ۸۶ کیلوگرم و نامه هیئت کشتی استان مازندران و موافقت کادر فنی این کشتی گیر مجوز حضور در انتخابی وزن ۹۲ کیلوگرم را دارد.
۲- با توجه به درخواست آقای علیرضا کریمی و نامه هیئت کشتی استان البرز کادر فنی موافقت خود را به شرط ارائه دادن گواهی رسمی پزشک معالج مبنی بر سلامت کامل این کشتی گیر برای حضور در مسابقات اعلام می‌کند.
۳- با توجه به حضور حسین شهبازی، محمدحسین میرباغبان، حسین جلالی نژاد و ارشک محبی در این وزن و اضافه شدن کامران قاسم پور و علیرضا کریمی، رقابت‌های وزن ۹۲ کیلوگرم به صورت دوره‌ای و دو حذفی برگزار خواهد شد.
مسابقات انتخابی درون اردویی تیم‌های ملی کشتی آزاد و فرنگی برای حضور در رقابت‌های جهانی صربستان، روز پنج شنبه هفته جاری در سالن ۱۲ هزار نفری آزادی تهران، با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و بدون حضور تماشاگر برگزار می‌شود.
رقابت‌های قهرمانی کشتی جهان روز‌های ۲۲ تا ۳۰ آذرماه در شهر بلگراد کشور صربستان برگزار می‌شود.
انتهای پیام/