خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 08 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آغاز محدودیت‌ تردد در جاده‌های ورودی و خروجی ۲۵ مرکز استان/ جریمه ۵۰۰هزارتومانی متخلفان

ایسنا | برگزیده، اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 12 آبان 1399 - 13:26
رییس پلیس راهور ناجا از آغاز محدودیت‌ برای تردد خودروها در جاده‌های ورودی و خروجی ۲۵ مرکز استان کشور خبر داد.
پلاك،مركز،استان،راهور،ناجا،بومي،خراسان،خودروهاي

رییس پلیس راهور ناجا از آغاز محدودیت‌ برای تردد خودروها در جاده‌های ورودی و خروجی ۲۵ مرکز استان کشور خبر داد.
سردار سید کمال هادیانفر در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به مصوبه ستادملی مدیریت بیماری کرونا اظهارکرد: برابر تصمیم این ستاد که پلیس راهور ناجا نیز مجری آن است، از ساعت ۱۲ امروز تا ساعت ۲۴ روز جمعه ۱۶ آبان ماه خروج تمامی خودروهای شخصی با پلاک بومی از ۲۵ مرکز استان و ورود خودروهای شخصی با پلاک غیربومی به این ۲۵ مرکز استان ممنوع شد و متخلفان ۵۰۰ هزار تومان جریمه خواهند شد.
وی با بیان اینکه این طرح در ۲۵ مرکز استان شامل مراکز استان‌های تهران، البرز، خراسان رضوی، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، فارس، خوزستان، کردستان، اصفهان، قم، مرکزی، خراسان جنوبی، اردبیل، کرمانشاه، بوشهر، هرمزگان، یزد، لرستان، خراسان شمالی، ایلام، چهارمحال و بختیاری، همدان، زنجان، سمنان و کرمان اجرا خواهد شد، گفت: اعمال ممنوعیت‌ها در استان‌های تهران و البرز از انتهای حوزه استحفاظی آنها آغاز شده و به صورت یکپارچه، ورود پلاک غیر بومی و خروج پلاک بومی ممنوع است.
به گفته رییس پلیس راهور ناجا خودروهای عمومی، انتظامی، امدادی، درمانی، خدماتی، حمل کالاها و مواد اساسی مشمول اعمال ممنوعیت‌های تعیین شده نیست.
انتهای پیام