نقش کارآفرینان در نظام تصمیمگیری کلان کشور تقویت شود
گروه استانها- مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی گفت: باید تلاش شود نقش کارآفرینان در نظام تصمیمگیری کلان کشور تقویت شود که در این راستا هم افزایی و مشارکت کارآفرینان در توسعه اقتصادی کشور از اهداف برگزاری جشنواره کارآفرینان برتر است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، رضا اشرفی صبح امروز در آیین تجلیل از واحد نمونه ملی و کارآفرینان برتر خراسان جنوبی اظهار داشت: جشنواره معرفی کارآفرینان برتر از سال 85 آغاز شد و تاکنون 13 جشنواره ملی برگزار شده است.
وی با بیان اینکه در کنار این جشنواره ملی به تبع باید جشنوارهای در استانها نیز برگزار شود بیان کرد: در این راستا امسال 330 نفر در رشتههای صنعت، کشاورزی و خدمات توسط داوران ارزیابی شدند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی ادامه داد: هدف از برگزاری این جشنواره توسعه و ترویج فرهنگ کارآفرینی، ایجاد خلاقیت و نوآوری، انتخاب برترینها و ایجاد نشاط و رقابت در فضای کسب و کار است.
اشرفی گفت: باید تلاش شود نقش کارآفرینان در نظام تصمیمگیری کلان کشور تقویت شود گفت: هم افزایی و مشارکت کارآفرینان در توسعه اقتصادی کشور نیز از دیگر اهداف برگزاری جشنواره کارآفرینان برتر است.
وی با بیان اینکه امسال 7 نفر از کارآفرینان برتر طی فرآیندی توسط هیئت داوران انتخاب شدند افزود: این کارآفرینان در بخش صنعت، کشاورزی و خدمات بودند که 2 نفر هم به بخش ملی راه یافتند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان جنوبی ادامه داد: در کنار کارآفرینان برتر بحث معرفی واحد نمونه ملی نیز انجام شد که معیارهای آن 28 شاخص داشت.
اشرفی افزود: در خراسان جنوبی 3 واحد نمونه که شایسته بودند انتخاب شدند.
وی به مهمترین این معیارها در معرفی این واحدها اشاره و تصریح کرد: تثبیت اشتغال در 3 سال گذشته، رعایت قانون کار بحثهای بیمهای، حمایتی و رفاهی و وجود نیروهای متخصص و فارغ التحصیل دانشگاه از مهمترین شاخصهایی بود که سبب انتخاب یک شرکت تولید لاستیک به عنوان واحد نمونه ملی شد.
رئیس کانون کارآفرینان خراسان جنوبی گفت: کارآفرینان و تولیدکنندگان با وجود اینکه میدانند از نظر مادی در رشتههای دیگر میتوانند پیشرفت داشته باشند اما منفعت ملی و شهری را به منفعت مالی ترجیح داده و اگر صدبار هم زمان به عقب برگردد انتخابشان همین کارآفرین شدن خواهد بود.
سید حسین خیریه، با بیان اینکه مشکلات زیادی سر راه کارآفرینان است افزود: باید تلاش شود تا مشکلات این افراد کمتر شود و در کشور واحدهای تولیدی با سودها و منافع متفاوتی تعریف شده که واسطهگری بزرگترین آن و تولید پایان آن است.
وی تاکید کرد: در خواست دارم همانطور که سود این صنایع با هم متفاوت است تسهیلاتی که پرداخت میشود نیز باید متفاوت باشد.
خیریه ادامه داد: بحث بیمه و مالیات نیز مستلزم این است که همت به خرج دهیم و کمک بیشتری به کارآفرینان و بخش تولید در این راستا انجام شود.
وی یادآور شد: بحث معافیت مالیاتی قسمتی از شهرک صنعتی همیشه مطرح بوده که باید به نتیجه مطلوب برسد تا شاهد رونق تولید باشیم.
انتهای پیام/253/ ع