خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 24 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

«وحدت» رمز پیروزی در برابر دشمنان/ آمریکا خیرخواه شیعه و سنی نیست

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 12 آبان 1399 - 13:22
گرگان- مدیرکل تبلیغات اسلامی گلستان با بیان این که وحدت رمز پیروزی در برابر دشمنان و عامل اهتزاز پرچم اسلام در جهان است، گفت: آمریکا خیرخواه کسی نبوده و شیعه و سنی برای آن مهم نیست.
وحدت،پيامبر،نژاد،مسلمانان،اسلام،اسلامي،اختلافات،گلستان،مديرك ...

حجت الاسلام نورالله ولی نژاد ضمن تبریک میلاد پیامبر اسلام (ص) و امام حسن مجتبی (ع) در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: وحدت یک اصل مهم در جهان اسلام و موضوع با اهمیتی است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان افزود: اختلاف سم خطرناکی است و در هر جامعه‌ای که به وجود آمد، آن جامعه نه تنها رشد نیافت بلکه متلاشی شد.
ولی نژاد تأکید کرد: برای جلوگیری از تشتت، تفرقه، جدال، جنگ، خونریزی و نابودی بهترین راه وحدت و همدلی است.
وی با بیان اینکه سرانجام راه همدلی و وحدت، پیروزی و ظفر است، افزود: مسلمانان اگر بخواهند دین و پرچم اسلام بر افراشته بمانند راهی جز وحدت ندارند و هر راهی غیر از آن سرانجامش شکست است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان گفت: بسیاری از اختلافات مبنای بزرگ و مهمی نداشته بلکه فردی و سلیقه‌ای است.
ولی نژاد ادامه داد: به عنوان مثال اهل سنت میلاد پیامبر (ص) را ۱۲ ربیع‌الاول و شیعه ۱۷ ربیع‌الاول می‌دانند و این امر ارزش مناقشه و جدل را ندارد زیرا شخصیت وجودی پیامبر (ص) مهم است که هر دو طرف آن را قبول دارند.
وی بیان کرد: این امر را می‌توان به وحدت تبدیل کرد زیرا آنچه که مهم است شخصیت پیامبر (ص) بوده و برخی از اختلافات و تفاوت‌ها مانند این مورد است که می‌توان از آن به عنوان عامل وحدت بهره گرفت.
ولی نژاد با بیان اینکه می‌توان روی اصول مشترک پافشاری کرد و آن را برجسته ساخت، تاکید کرد: ما مشترکات زیادی مانند قرآن، پیامبر، خداباوری، قبله، محبت به خاندان پیامبر (ص)، نماز و غیره داشته و باید به اعتقادات یکدیگر احترام بگذاریم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی استان گلستان گفت: اگر مشترکات را برجسته کنیم، در چنین شرایطی جهان اسلام از همزیستی و وحدت سود می‌برد و استکبار جهانی نمی‌تواند به مسلمانان زور بگوید.
وی اضافه کرد: امروز سود اختلافات به جیب اسرائیل و آمریکا می‌رود و آنها سرزمین‌های مسلمانان را اشغال کرده و منابع کشورهای اسلامی را به یغما می‌برند.
ولی نژاد بیان کرد: مسلمانان باید با وحدت به فکر نجات خود باشند زیرا آمریکا خیرخواه کسی نبوده و شیعه و سنی برای آنها مهم نیست.