سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جریان تحریف دنبال آدرس غلط دادن است و آمریکا آن را تدریس می‌کند

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 12 آبان 1399 - 12:21
رئیس قوه قضائیه گفت: جریان تحریف دنبال آدرس غلط دادن است و دانشکده‌های آمریکایی و غربی این آدرس غلط‌ها را تدریس می‌کنند.
دنبال،آمريكا،رئيسي،شرارت،تحريف،آدرس،قضائي

به گزارش خبرگزاری مهر آیت الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه شورای عالی مسئولان قضائی گفت: دادستان تهران ضمن رسیدگی به تخلفات صادرکنندگان، به این هم رسیدگی کند چطور افراد فاقد صلاحیت و کارتن خواب مورد تأیید دستگاه‌های دولتی قرار گرفته‌اند؟
وی افزود: گره زدن بازار و اقتصاد کشور به اینکه در آن سوی عالم چه کسی رئیس جمهور می‌شود، غلط است.
جریان تحریف دنبال آدرس غلط دادن است و دانشکده‌های آمریکایی و غربی این آدرس غلط‌ها را تدریس می‌کنند.
رئیس قوه قضائیه تصریح کرد: جریان تحریف دنبال بزک کردن چهره آمریکا در ایران است و خوی استکباری آمریکا، جمهوری خواه و دموکرات نمی‌شناسد و پیام مبارزات مردم ایران در مقابل دشمنی‌های آمریکا در ادوار مختلف، بی اعتمادی به آمریکاست.
آیت الله رئیسی افزود: به هیچ عنوان نباید اجازه داد امنیت جامعه دچار مخاطره شود.
برخی با شرارت دنبال ایجاد ناامنی هستند و دستگاه‌های امنیتی انتظامی و قضائی در سراسر کشور طبق قانون موظفند اجازه ندهند شرارت شکل بگیرد و تحرکات اشرار را زیر نظر بگیرند، هم اقدام پیشگیرانه کنند هم به موقع برخورد کنند.
تکمیل می شود…