خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برگزاری مراسم محوری یوم الله 13 آبان در خراسان جنوبی لغو شد

تسنیم | استان‌ها | دوشنبه، 12 آبان 1399 - 11:51
گروه استان‌ها- رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی از لغو برگزاری مراسم و اجتماع‌های محوری یوم الله 13 آبان با توجه به ضرورت حفظ سلامت مردم و رشد فزاینده ویروس منحوس کرونا در استان خبر داد.
آبان،مراسم،يوم،خراسان،تبليغات،13،هماهنگي،جنوبي،الله،استان،محوري

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، حجت‌الاسلام احمد ملایی صبح امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: دو برنامه سراسری به مناسبت ولادت حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) و گرامیداشت یوم الله 13 آبان انجام خواهد گرفت که امشب به همت شهرداری‌ها، مساجد و بقاع متبرکه استان، آسمان خراسان جنوبی همزمان با سراسر کشور رأس ساعت 20 نور باران خواهد شد.
وی گفت: فردا سه‌شنبه سیزدهم آبان ساعت 10:30 صبح مقام معظم رهبری به صورت زنده و پخش از صدا و سیما با مردم سخن خواهند گفت.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی درباره برگزاری مراسم بزرگداشت یوم الله 13 آبان و میلاد با سعادت پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع) افزود: کارگروه‌های شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی از اوایل مهر تشکیل شد و با قید رعایت کامل دستورالعمل‌های بهداشتی و مصوبات ستاد مقابله با کرونا و ضرورت هماهنگی برنامه‌ها با این ستاد شروع به برنامه‌ریزی شد.
ملایی بیان کرد: توسط کارگروه‌ها برنامه‌های متعددی از جمله نمایشگاه‌ها، پویش‌ها، سرودهای خیابانی، فعالیت‌های مجازی و تبلیغات محیطی، همایش‌ها، نشست‌های تخصصی و نهایتا مراسم محوری یوم الله 13 آبان در فضای باز و با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در سراسر استان برنامه‌ریزی شد
وی عنوان کرد: بعد از اعلام و ابلاغ ستاد مقابله با کرونای خراسان جنوبی با استناد به رشد فزایند شیوع ویروس کرونا در استان مبنی بر ضرورت لغو هرگونه مراسم و اجتماع ولو با قید رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی؛ با توجه به اصل بودن سلامتی مردم و اینکه سلامتی مردم همواره در رأس برنامه‌ریزی‌های این شورا وجود داشته بسیاری از برنامه‌ها به سمت مجازی، رسانه‌ای و فاقد جمعیت تغییر جهت داد.
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی خراسان جنوبی تصریح کرد: در زمینه مراسم محوری یوم الله 13 آبان هیچگونه اجتماع و مراسم محوری به این مناسبت در سطح استان برگزار نخواهد شد و جایگزین آن ویژه برنامه تلویزیونی از شبکه استانی خاوران پخش خواهد شد.
انتهای پیام/ 252/ ع