خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 03 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پیست فندقلو آماده میزبانی مسابقات بین‌المللی را دارد

ایسنا | استان‌ها | دوشنبه، 12 آبان 1399 - 10:21
ناظر فدراسیون اسکی کشورمان گفت: پیست فندقلو در شهرستان نمین آمادگی میزبانی مسابقات جهانی و بین‌المللی را دارد.
پيست،اسكي،جهاني،فدراسيون،فندقلو،رويدادهاي،برگزاري،شرايط

ایسنا/اردبیل ناظر فدراسیون اسکی کشورمان گفت: پیست فندقلو در شهرستان نمین آمادگی میزبانی مسابقات جهانی و بین‌المللی را دارد.
سیدی 12آبان در جریان بازدید از پیست اسکی فندقلوی نمین اظهار کرد: این پیست که عملیات اجرایی آن از سال 76 شروع شده، با ساخت یک بنا در این منطقه مراحل نهایی را سپری می‌کند و شرایط مناسبی را در این پیست برای برگزاری رویدادهای ملی، جهانی و بین‌المللی شاهد هستیم.
وی ادامه داد: 70 درصد شرایط در پیست اسکی فندقلو برای برگزاری رویدادهای مختلف فراهم شده و ما به راحتی می‌توانیم در این مجموعه مسابقات اسکی روی چمن و برف را برگزار کنیم.
ناظر فدراسیون اسکی خاطر نشان کرد: برخی کاستی‌ها در این مجموعه مشاهده شد که مقرر است با تلاش و پیگیری فدراسیون و همچنین هیئت اسکی استان نسبت به حل آن اقدامات جدی انجام شده و براساس استانداردها و مقررات جهانی فضای مناسب برای میزبانی رویدادهای جهانی و بین‌المللی را در این پیست شاهد باشیم.
سیدی از نصب دستگاه بالابر در پیست اسکی فندقلو خبر داد و گفت: اگر ایرادات و اشکالاتی که به صورت جزیی وجود دارد، رفع شود قطعا با تأییدیه فدراسیون جهانی روبه‌رو خواهیم شد تا برای سال‌های آینده فرصت و زمینه برگزاری رویدادهای مختلف را در این پیست شاهد باشیم.
وی بیان کرد: در سفر به اردبیل علاوه بر فندقلو از چنین پیست دیگر به ویژه پیست روی برف آلوارس نیز بازدید کردیم که قرار شد پیمانکار و همچنین مجریان پروژه نسبت به رفع ایرادات اقدام و زمینه آماده‌سازی این پیست را برای برگزاری مسابقات مختلف در فصل زمستان مهیا کنند.
سیدی شرایط استان اردبیل را یک شرایط مناسب و بی‌نظیر در راه‌اندازی پیست‌های اسکی روی برف و روی چمن اعلام کرد و افزود: تلاش خواهیم کرد تا با رایزنی مسئولان فدراسیون جهانی استانداردهای لازم را برای این پیست‌ها به دست آوریم.
انتهای پیام