نمیخواهیم آیندگان به ما خرده بگیرند که چرا در قبال تونل انتقال آب کرج اقدامی نکردیم
اعضای شورای هماهنگی وزارت نیرو دراستان البرز با علیرضا عباسی نماینده مردم کرج، فردیس ،اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی دیدار وگفت گو کردند.

ایسنا/البرز اعضای شورای هماهنگی وزارت نیرو دراستان البرز با علیرضا عباسی نماینده مردم کرج، فردیس ،اشتهارد و آسارا در مجلس شورای اسلامی دیدار وگفت گو کردند.
ذوالفقار مهدی زاده در دیدار با علیرضا عباسی نماینده البرز در مجلس شورای اسلامی در خصوص وضعیت آب و فاضلاب استان گفت: یکپارچه سازی آبفای شهری و روستایی درالبرز که از اوایل امسال آغاز شد علاوه برحذف موازی کاری بین دو شرکت، موجب کاهش هزینههای بالا دستی وایجاد زیرساختهای مناسب در روستاها میشود و از درآمدهای شهری برای توسعه زیرساختهای آب و فاضلاب روستاها و افزایش کیفی آب آنها هزینه خواهد شد.
۸۰ درصد آب شرب البرز از چاه تأمین میشود
به گزارش ایسنا، وی با اشاره به اینکه در حال حاضر۸۰ درصد آب شرب استان از منابع زیرزمینی وچاهها تامین میشود گفت: چاههای آب شرب دیگر توان تامین آب لازم وکافی برای جمعیت استان را ندارند و به همین دلیل در سفر اخیر وزیر نیرو به البرز کلنگ احداث مدول سوم تصفیه خانه آب شماره ۲ کرج زده شد تا ۲۰ میلیون متر مکعب آب تخصیص داده شده از سد طالقان جایگزین بخشی از آبهای زیرزمینی گردد و همچنین عملیات احداث تصفیه خانه سوم کرج نیز دردست اقدام است.
وی همچنین در خصوص برخورداری مردم از تصفیه خانه فاضلاب افزود: گرچه طی هشت سال اخیر با تلاش فراوان نسبت برخورداری مردم استان از دفع بهداشتی فاضلاب از ۱۶ به ۳۲ درصد افزایش یافته، اما همچنان در رده بیستم کشور هستیم و عقب ماندگی در این بخش به خاطر منابع مالی محسوس است.
نمیخواهیم آیندگان به ما خرده بگیرند که چرا در زمان ما آب رودخانه کرج با تونل منتقل شد
علیرضا عباسی نماینده مردم کرج، فردیس، اشتهارد وآسارا درمجلس شورای اسلامی نیز در ادامه با طرح چند سئوال در خصوص پس زدن فاضلاب در نهر سیاه جوب و تاخیر در اتمام ساخت مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب کرج و انتقال آب سد کرج به تهران از طریق تونل پیگیر خواستههای مردم شد وگفت: اگر چه همجواری با تهران مزیت دارد، اما معایبی هم به همراه میآورد و از جمله آنها انتقال تونلی آب از محل سد کرج به تصفیه خانه شماره ۶ تهران است که موجب کاهش روان آبهای رودخانه کرج میشود وعوامل تخریبی آن در فرو نشست زمین، نابودی اکوسیستم و اکوتوریسم وخشک شدن چاههای پایین دست خواهد شد.
وی افزود: نمیخواهیم آیندگان به ما خرده بگیرند که چرا در زمان ما چنین اتفاقی افتاد و اقدامی نکردیم.
انتهای پیام