بانک اطلاعاتی افراد نیازمند در استان تشکیل شود
نماینده ولیفقیه در استان زنجان با اشاره به ضرورت تشکیل بانک اطلاعاتی، گفت: با تشکیل بانک اطلاعاتی افراد از موازیکاریها کم شده و همه نیازمندان از کمکهای مومنانه به اندازه بهرهمند میشوند.

ایسنا/زنجان نماینده ولیفقیه در استان زنجان با اشاره به ضرورت تشکیل بانک اطلاعاتی، گفت: با تشکیل بانک اطلاعاتی افراد از موازیکاریها کم شده و همه نیازمندان از کمکهای مومنانه به اندازه بهرهمند میشوند.
آیتالله علی خاتمی شب گذشته (۱۱ آبانماه) در جلسه طرح مواسات و همدلی که در استانداری زنجان برگزار شد، با بیان اینکه در حال حاضر ویروس کرونا هیچ واکسنی ندارد و برای مقابله و قطع زنجیره آن استفاده از ماسک و رعایت فاصله اجتماعی توصیه شده است، اظهار کرد: باید نیروهایی تازهنفس برای کمک به کادر درمانی آموزش داده شود؛ چراکه همین کار توسط طلاب در قم انجام میشود و در مراکز درمانی حضور دارند.
وی بر تداوم فعالیت نیروهای جهادی در ارتباط با توزیع و ضدعفونی مناطق مختلف استان تاکید و عنوان کرد: در رزمایش جدید طرح مواسات باید با محوریت محلهمحور انجام شود و ورود جدی هیئتهای مذهبی برای کمک به نیازمندان در استان مورد توجه قرار گیرد.
نماینده ولیفقیه در استان زنجان با بیان اینکه در استان زنجان طرح مواسات و همدلی تاکنون به خوبی اجرا شده است، گفت: در اجرای این طرح نیروهای مخلص و داوطلب و جوانان صالح به خوبی خود را نشان دادند.
آیتالله خاتمی تاکید کرد: نیروهای جهادی در ارتباط با توزیع و ضدعفونی مناطق مختلف استان و جمعآوری کمکهای نقدی و غیرنقدی به نیازمندان جهادی فعالیت کردند و باید این اقدامات تداوم داشته باشد.
وی با بیان اینکه اجرای طرح مواسات و همدلی توسط سپاه، ستاد اجرایی فرمان امام، حسینیه اعظم زنجان و خیریهها در استان بسیار مطلوب و قابل ستایش است، گفت: بانک اطلاعاتی نیازمندان در استان تشکیل شده و از موازیکاری باید جلوگیری شود.
این مسئول تصریح کرد: در کمک به نیازمندان باید همه ارگانها هماهنگ و با مدیریت درست نسبت به توزیع اقلام کمک معیشتی اقدام کنند.
نماینده ولیفقیه در استان زنجان بر لزوم ورود جدی هیئتهای مذهبی برای کمک به نیازمندان دراستان تاکید کرد و افزود: در مرحله اول و دوم طرح مواسات و همدلی حسینیه اعظم، زینبیه و هیئت فاطمیون عملکرد بسیار قابل قبولی داشتند.
وی با بیان اینکه بیماری کرونا را خیلی از افراد جدی نمیگیرند، افزود: اغنای فکری، اقدامات سختگیرانه و همراهی مردم سه مولفه بسیار مهم درقطع زنجیره کرونا است.
در ادامه، جانشین سپاه انصارالمهدی (عج) استان زنجان گفت: سپاه و بسیج برای مقابله با ویروس کرونا، همچنان مناطق مختلف استان را ضدعفونی و گندزدایی میکنند.
سرهنگ ابوالفضل طهماسبی ادامه داد: ۵۰ کارگاه خانگی نیز در تولید ماسک فعالیت میکنند تا در زمانهایی که با پیک این ویروس مواجه هستیم به مشکل برنخوریم.
جانشین سپاه استان زنجان با بیان اینکه روزانه بیش از ۵۰۰۰ ماسک در این کارگاهها تولید میشود، تصریح کرد: همه ماسکهای تولید شده پس از استریل در اختیار داروخانهها و مراکز بهداشتی و درمانی استان قرار میگیرد.
طهماسبی با اشاره به اینکه سپاه، بسیج و گروههای جهادی همچنان مناطق مختلف استان را ضدعفونی و گندزدایی میکنند و در تامین اقلام مورد نیاز، نیازمندان نقش به سزایی دارند، خاطرنشان کرد: از زمان شیوع کرونا تاکنون سه میلیون و ۵۰۰ هزار ماسک توسط سپاه و بسیج تولید و توزیع شده است.
انتهای پیام