خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 29 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بازداشت ۸ داعشی در استانهای کرکوک و نینوای عراق

مهر | بین‌الملل | یکشنبه، 11 آبان 1399 - 16:43
منابع عراقی از بازداشت دستکم هشت داعشی در استانهای کرکوک و نینوا در عملیات نیروهای امنیتی این کشور خبر دادند.
بغداد،عراق،انفجار،الكراده،هواپيمايي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از بغداد الیوم، فرماندهی پلیس عراق امروز یکشنبه از بازداشت یک داعشی در استان کرکوک خبر داد.
از سوی دیگر وزارت کشور عراق به بازداشت هفت داعشی در استان نینوا اشاره کرد.
وارد شدن خسارت به دفتر خطوط هواپیمایی امارات در بغداد
خبر دیگر اینکه ستاد اطلاع‌رسانی امنیتی عراق اعلام کرد که در جریان انفجار دیشب در منطقه «الکراده» در مرکز بغداد، به دفتر خطوط هواپیمایی «امارات» خساراتی وارد شده است.
در بیانیه امروز (یکشنبه) ستاد امنیتی عراق آمده است: بر اثر انفجاری که اواخر شنبه شب در چهار راه «الشروق» در منطقه الکراده شهر بغداد روی داد، به دفتر خطوط هواپیمایی امارات در نزدیک محل انفجار نیز آسیب وارد شده است.
یک منبع امنیتی عراقی شنبه شب گفته بود که یک بمب دست‌ساز در نزدیک یک مغازه مشروبات الکلی در منطقه الکراده منفجر شده که در جریان آن یک غیرنظامی زخمی شده است.
بغداد پایتخت عراق چندی پیش نیز شاهد انفجار مشابهی در نزدیک یک مغازه فروش مشروبات الکلی بود.
تاکنون هیچ گروهی مسوولیت این انفجار را به عهده نگرفته است.