سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اردوغان مهاجم حملات نیوزیلند را "بی‌ناموس" خواند

ایسنا | بین‌الملل | شنبه، 25 اسفند 1397 - 16:25
اردوغان در اظهاراتی مهاجم اصلی حملات اخیر در نیوزیلند را "بی‌ناموس" خواند.
اردوغان،حزب،تركيه،اظهاراتش،ادامه،دست،نيوزيلند

اردوغان در اظهاراتی مهاجم اصلی حملات اخیر در نیوزیلند را "بی‌ناموس" خواند.
به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه حریت، رجب طیب اردوغان، رئیس جمهور ترکیه در یک گردهمایی در شهر تکرداغ اعلام کرد: این مهاجم اعلام کرده است که به استانبول می‌آییم و مساجد این شهر را تخریب می‌کنیم.
چطور می‌شود که او از آن سوی دنیا به اینجا بیاید؟
او در ادامه اظهاراتش ویدئوی منتشر شده از لحظات تیراندازی به نمازگزاران جمعه در مساجد نیوزیلند را برای طرفدارانش منتشر کرد.
اردوغان ادامه داد: تلاش‌هایی که برای ایجاد یک کریدور تروریستی در کنار مرزهایمان انجام می‌شود بخشی از این پروژه است.
هر روز در اروپا شاهد حملات جدید علیه مردم کشورمان هستیم.
درد آنها رجب طیب اردوغان نیست.
حزب عدالت و توسعه نیست، بلکه درد آنها ترکیه و ملت ترکیه است.
اردوغان در ادامه اظهاراتش به اظهارات اخیر کمال قلیچداراوغلو، رهبر حزب اپوزیسیون مردم جمهوری‌خواه انتقاد کرد و گفت: اظهاراتی مبنی بر اینکه چنین حملاتی ناشی از برخی عوامل افراط گرا در دنیای اسلام بوده، غیر قابل قبول است.
ابتدا به خود نگاه کن.
تو دست در دست تروریسم انداخته‌ای، انشالله این ملت حزب مردم جمهوری خواه را از دست تو خلاص خواهد کرد.
اردوغان در این اظهاراتش به حمایت حزب مردم جمهوری خواه از حزب دموکراتیک خلق کرد ترکیه اشاره کرد که اردوغان بر این باور است با پ.ک.ک همکاری می‌کند.
انتهای پیام