تامین منابع برای تکمیل همسانسازی حقوق بازنشستگان
نمایندگان مجلس منابعی را از محل واگذاری اموال مازاد دولت به منظور تکمیل همسانسازی حقوق بازنشستگان لشگری و کشوری در نظر گرفتند.

به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (یکشنبه) پارلمان پیشنهاد الحاق یک ماده به طرح یک فوریتی تامین کالاهای اساسی با کالابرگ الکترونیکی را بررسی کرده و در نهایت با آن موافقت کردند.
براساس این ماده الحاقی به طرح یک فوریتی تامین کالاهای اساسی با استفاده از کالابرگ الکترونیکی، مبلغ یکصد هزار میلیارد ریال برای تکمیل همسانسازی حقوق بازنشستگان لشگری و کشوری، صندوق فولاد و بازنشستگان غیرعضو در هیات علمی دانشگاهها و موسسات آموزشی و پژوهشی و مبلغ یکصد هزار میلیارد ریال برای تکمیل همسانسازی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی و اجرای همسانسازی حقوق بازنشستگان و مبلغ ۵۰ هزار میلیارد ریال برای تامین مسکن محرومین و اقشار آسیبپذیر در نظر گرفته خواهد شد.
همچنین منابع مورد نیاز از محل واگذاری اموال و دارایی های مازاد و واگذاری سهام شرکت های دولتی تامین خواهد شد.
انتهای پیام/