تولید ۲۵ هزار تن کشمش در زنجان
زنجان-رئیس سازمان جهاد کشاورزی زنجان، از تولید بیش از ۲۵ هزار تن کشمش در استان زنجان خبر داد و گفت: ۶۰ درصد این محصول نیز به صورت سنتی به کشمش تبدیل میشود.

به گزارش خبرنگار مهر، جواد تاراسی صبح یکشنبه در جلسه کارگروه کشاورزی استان زنجان، با بیان اینکه استان زنجان بیش از ۱۶ هزار هکتار باغ انگور دارد، گفت: سالانه ۱۸۰ هزار تن در استان تولید میشود.
وی با بیان اینکه استان زنجان درسه بخش مهم تولید، فرآوری و پیش فرآوری انگور فعالیت دارد، اظهار کرد: بخشی از محصول انگور تولید شده به صورت تازه خوری مصرف میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، از تولید بیش از ۲۵ هزار تن کشمش در زنجان خبر داد و گفت: ۶۰ درصد این محصول نیز به صورت سنتی به کشمش تبدیل میشود.
تاراسی با بیان اینکه انگور از محصولات استراتژیک شهرستانهای ابهر و خرمدره است، تاکید کرد: عرضه فرآوردههای محصولات انگور بصورت کشمش، دوشاب، آبغوره، شیره انگور و روغن هسته انگور انجام میشود.
وی افزود: استان زنجان رتبه هفتم کشوری در تولید انگور دارد و بیش از ۷۵۰ هزار میلیارد تومان درآمد دارد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان، تصریح کرد: این استان درخصوص صادرات کشمش درسطح کشور هم عملکرد بسیار خوبی دارد.