سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تولید ۱۲ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر در استان اصفهان

مهر | استان‌ها | شنبه، 10 آبان 1399 - 15:53
اصفهان-مدیرکل امور عشایر استان اصفهان گفت: عشایر اصفهان با رضایت خاطر راهی قشلاق شدند و بیش از ۱۲ هزار تن گوشت قرمز راهی بازار اصفهان کردند.
عشاير،اصفهان،استان،گوشت،قرمز،رضايت

مختار اسفندیاری در گفت و گو با خبرنگار مهر با اشاره به تولید ۱۲ هزار تن گوشت قرمز توسط عشایر استان اصفهان اظهار داشت: هرگونه ادعا درباره کسادی اقتصاد عشایر به ویژه در زمینه تولید گوشت قرمز که در روزهای اخیر مطرح شده را رد می‌کنیم چراکه عشایر قشقایی و بختیاری از خدمت رسانی در طول مدت ییلاق خود در استان اصفهان رضایت کامل داشتند.
وی افزود: آبرسانی، سوخت رسانی و بازگشایی جاده‌ها موقع کوچ عشایر به نحو مطلوب انجام شد و تسهیلات بانکی به اعتبار ۱۷ میلیارد تومان نیز در اختیار عشایر استان اصفهان قرار گرفت.
مدیرکل امور عشایر استان اصفهان تاکید کرد: ۳۵ هزار رأس پرواربندی در شهرستان‌های عشایر خیز اصفهان مانند سمیرم، فریدونشهر، چادگان، دامنه، شهرضا، دهاقان و جرقویه انجام شد.
وی با اشاره به اینکه با توجه به افزایش قیمت گوشت، برخی عشایر انتظار دارند که قیمت دام زنده نیز افزایش پیدا کند، بیان داشت: ۹۵ درصد عشایر با رضایت کامل از استان اصفهان خارج و راهی قشلاق در استان‌های بوشهر و خوزستان شده‌اند.