خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 25 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

دستور ترامپ برای تحریم تیک تاک هم شکست خورد

فارس | اقتصادی | شنبه، 10 آبان 1399 - 14:53
شب گذشته دادگاهی در پنسیلوانیا دستور وزارت بازرگانی آمریکا برای حذف نرم افزار تیک تاک از بسترهای فروش نرم افزارهای اپل و گوگل را رد کرد.
تاك،تيك،آمريكا،بازرگاني،وزارت،نرم،فرمان

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس به نقل از رویترز، شب گذشته دادگاهی در پنسیلوانیا جلوی اجرای ابلاغ وزارت بازرگانی آمریکا برای حذف نرم افزار تیک تاک از بسترهای فروش نرم‌افزار گوگل و اپل را گرفت.
این ابلاغ وزارت بازرگانی آمریکا در پی فرمان اجرایی ترامپ برای تحریم تیک تاک صادر شده بود.
وندی بیتل ‌استون، قاضی دادگاه منطقه‌ای پنسیلوانیا، با فرمان خود در واقع فرمان وزارت بازرگانی آمریکا که علیه تیک تاک را که قرار بود از روز 12 نوامبر اجرایی شود را بی‌اثر کرده است.
بر اساس این حکم وزارت بازرگانی آمریکا دیگر نمی‌تواند استفاده از نرم افزار تیک تاک را که صد میلیون کاربر در آمریکا دارد،‌ ممنوع کند.
50 میلیون نفر از این کاربران به صورت روزانه از تیک تاک استفاده می‌کنند و این نرم افزار در سراسر جهان 700 میلیون نفر کاربر دارد.
در روز 27 سپتامبر کارل نیکولز، قاضی دادگاه واشنگتن هم به درخواست شرکت بایت دنس موقتا جلوی اجرای حکم حذف تیک تاک از بسترهای فروش نرم افزاری را که توسط وزارت بازرگانی آمریکا صادر شده بود، گرفت.
تیک تاک طی بیانیه‌ای اعلام کرده که به شدت تحت تاثیر حمایت کاربران که تلاش کردند از حق بیان خود دفاع کنند، قرار گرفته است.
در حال حاضر مذاکراتی در راستای فروش بخشی از سهام تیک تاک به دو شرکت والمارت و اوراکل آمریکا در جریان است.
انتهای پیام/ب