خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 15 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ملاقات با آفتاب‌پرستِ ماداگاسکار پس از یک قرن

ایسنا | اجتماعی و حوادث | شنبه، 10 آبان 1399 - 11:50
کارشناسان حیات وحش می‌گویند گونه‌ای آفتاب‌پرست گریزان را پیدا کرده‌اند که آخرین بار ۱۰۰ سال پیش در ماداگاسکار دیده شده بود.
ماداگاسكار،پرست،آفتاب،محققان،معروف،گزارش

کارشناسان حیات وحش می‌گویند گونه‌ای آفتاب‌پرست گریزان را پیدا کرده‌اند که آخرین بار ۱۰۰ سال پیش در ماداگاسکار دیده شده بود.
به گزارش ایسنا، محققان در ماداگاسکار و آلمان می‌گویند چندین نمونه زنده از آفتاب پرست معروف به "ولتزکو" (Voeltzkow) را در حین سفر به شمال غربی این کشور کشف کردند.
در گزارشی که در مجله "سالاماندرا" منتشر شد، تیم کارشناسی به سرپرستی گروهی از دانشمندانِ مجموعه تاریخ طبیعی باواریا گفتند که تجزیه و تحلیل ژنتیکی مشخص کرد که این گونه رابطه نزدیک با آفتاب‌پرست معروف به "لابورد" دارد.
محققان بر این باورند که هر دو خزنده تنها در فصل‌ باران زندگی می‌کنند یعنی از تخم‌ها بیرون می‌آیند، به سرعت رشد می‌کنند و جفت‌گیری می‌کنند و سپس در طی چند ماه کوتاه می‌میرند.
دانشمندان اعلام کردند که نوع ماده این گونه که هرگز قبلا رویت نشده بود در دوران بارداری هنگام مواجه با جنس نر و هنگامی که دچار استرس می‌شود الگوهای رنگارنگ خاصی را نشان می‌دهد.
به گزارش گاردین، زیستگاه این گونه آفتاب پرست به دلیل پدیده جنگل‌زدایی به شدت مورد تهدید و تخریب است.
انتهای پیام