خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سکه‌های کشف شده در ابن بابویه متعلق به دوران آل بویه هستند

باشگاه خبرنگاران | فرهنگی و هنری | شنبه، 10 آبان 1399 - 11:48
معاون میراث فرهنگی اداره کل تهران اعلام کرد: سکه‌های مکشوفه در گورستان ابن بابویه از نظر تاریخی بسیار حائز اهمیت و متعلق به دوره آل بویه هستند.
اداره،بابويه،ري،ابن،تهران،گورستان،حفاظت،ميراث،تاريخي

به گزارش حوزه میراث و گردشگری گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، معاون میراث فرهنگی اداره کل تهران اعلام کرد: سکه‌های مکشوفه در گورستان ابن بابویه، توسط یگان حفاظت استان تهران تحویل این اداره کل شده است.
از مجموع سکه‌ها تعداد ۱۴۱ سکه سالم هستند.
تعدادی اندک از سکه‌ها با رسوب زدایی اولیه خوانده شدند که متعلق به دوران آل بویه هستند.
مرتضی ادیب زاده افزود: با دستور دادستان محترم ری تحقیق و پیگیری موضوع کشف سکه‌ها در دستور کار مراجع انتظامی قرار گرفته است.
او بیان کرد: سکه‌ها متعلق به دوره آل بویه بوده و از نظر تاریخی به ویژه تاریخ ری در قرون اولیه اسلامی بسیار حائز اهمیت هستند.
معاون میراث فرهنگی تهران عنوان کرد: در حال حاضر سکه‌ها تحویل امین اموال توقیفی این اداره کل شده و ضروری است کلیه سکه‌ها پاکسازی و تثبیت شوند تا علاوه بر حفاظت آنها، خوانش دقیق تری از نوشته‌های رو و پشت سکه‌ها داشته باشیم.
ادیب زاده گفت: عرصه گورستان ابن بابویه شهر ری در فهرست آثار ملی کشور به ثبت رسیده و دارای ضوابط حفاظتی است.
از این رو پیرو مذاکرات و مکاتبات پیشین با اداره اوقاف ری و نیز متولیان محترم گورستان ابن بابویه اعلام می‌کنیم مطابق قانون و به منظور حفاظت از سایت تاریخی ابن بابویه، هرگونه تدفین و خاک برداری در این عرصه تاریخی بدون اخذ مجوز و نظارت اداره کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و‌صنایع دستی استان تهران، ممنوع است.
انتهای پیام/