خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 11 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

قهرمان کشتی جهان کلنگ احداث مدرسه را بر زمین زد

مهر | ورزشی | شنبه، 10 آبان 1399 - 11:16
کلنگ ساخت یک مدرسه در روستاهای محروم و کپرنشین حاشیه زاهدان توسط قهرمانی کشتی جهان به زمین زده شد.
كلنگ،محروم،روستاهاي،زني،المپيك،مدرسه

به گزارش خبرنگار مهر، بسیاری از دختران و پسران مستعد در روستاهای محروم استان سیستان و بلوچستان به دلیل عدم برخورداری از فضای آموزشی کافی و محرومیت مجبور به ترک تحصیل می‌شوند.
به همین منظور و در ادامه فعالیت‌های خیرخواهانه جمعی از ورزشکاران در قالب مؤسسه خیریه علی ابن ابیطالب (ع) کلنگ ساخت یک مدرسه در روستاهای محروم و کپر نشین میرین و هوکابی زاهدان توسط حسن رحیمی دارنده مدال برنز المپیک و عنواندار کشتی جهان به زمین زده شد.
در مراسم کلنگ زنی ساخت این مدرسه رسول خادم قهرمان جهان و المپیک و پرویز پرستویی چهره سرشناس هنر کشور نیز حضور داشتند.
همچنین قبل از مراسم کلنگ زنی تعدادی مواد غذایی و اقلام بهداشتی میان روستاییان محروم این منطقه توزیع شد.