آخوند رهبر: رهبر انقلاب از سردمداران امر وحدتاند/ قاضیعسکر: وحدت رمز موفقیت جامعه اسلامی است
مسأله وحدت اصلی اساسی است و اختصاص به اسلام هم ندارد، باید جبههای مشترک در سطح بینالمللی ایجاد کرد تا بتوان اندیشههای الهی را در دنیا گسترش داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، آخوند عبدالرزاق رهبر مدیر مدرسه دینی آق قلا در وبینار ظرفیتهای راهبردی جهان اسلام در مواجهه با بلایا و مصائب که به صورت اینترنتی و به همت مجمع تقریب مذاهب به مناسبت هفته وحدت برگزار شد، گفت: وحدت دستوری قرآنی است و پیامبر(ص) هم به صراحت بر این موضوع تأکید داشتند و مسلمین را از تفرقه بر حذر میداشتند.
میلاد پیامبر(ص) که برای همه عالمیت برکت و رحمت است، بهترین موقعیت برای وحدت امت اسلامی است.
همه ما هر ساله در این ایام مجالسی را برگزار میکردیم و تعظیم شعائر الهی را داشتیم اما امسال به خاطر کرونا به صورت محدود برگزار شد.
کرونا در ظاهر آفت اما مردم را متوجه به خدا کرد، بنابراین همه اینها امتحان الهی است و ممکن است اثر کرونا وحدت بخشیدن به جامعه اسلامی باشد.
مدیر مدرسه دینی آق قلا با بیان اینکه کرونا آزمایش و امتحان الهی است، گفت: مقام معظم رهبری همواره از سردمداران امر وحدت بودهاند و همانطور که به دستور ایشان در سیل سال گذشته گروههای جهادی و مسئولان به کمک مردم این مناطق آمدند در مسأله کرونا هم این مناطق از کمکهای مردم ایران بهرهمند بوده است.
بعد از حمایتهای ایشان در جایگاه یک رهبری دینی، مردم ترکمن صحرا فهمیدند که پشتوانهای وحدتطلبانه دارند؛ هم از نظر خوراک و هم از نظر خانه و پوشاک به داد مردم رسیدند و مردم اهل سنت ترکمن صحرا وحدت بین شیعه و سنی را احساس کردند.
آخوند رهبر گفت: همانطور که امام خمینی (ره) این هفته را به عنوان هفته وحدت اعلام کردند و در عمل هم وحدت را به اثبات رساندند الان هم خلف صالح ایشان به خوبی این نقش وحدتگرا را دنبال میکنند.
وحدت اصلی اساسی در ادیان توحیدی است
نماینده سابق ولی فقیه در امور حج و زیارت با اشاره به اینکه پیروان مذاهب اسلامی باید در مشترکات خود اتحاد پیدا کنند و به اهداف ریشهای و اساسی دست پیدا کنند، بیان کرد: حتی قرآن وحدت را فراتر از اسلام دیده و به اهل کتاب خطاب میکند که در چارچوب توحید با هم متحد شوید و از اندیشههای توحیدی و اخلاق بهره گیری کنید و متحد و یکپارچه عمل کنید.
حجتالاسلام سیدعلی قاضیعسکر نیز در سخنانی در این وبینار گفت: مسأله وحدت در قرآن و سنت پیامبر(ص) از اهمیت ویژهای برخوردار است و رمز موفقیت جامعه اسلامی است.
اگر وحدت تحقق پیدا کند جامعه اسلامی رشد و پیشرفت میکند و اگر تفرقه جای آن را بگیرد حرکت ما هرگز همراه با موفقیت نخواهد بود.
وی با بیان اینکه قرآن به پیروان خود دستور میدهد اگر میخواهیم موفق شوید همه باید به ریسمان الهی تمسک جویید، خاطرنشان کرد: معنای وحدت این نیست که پیروان مذاهب اسلامی هیچ اختلافی نداشته باشند و همه در یک مسیر قرار بگیرند؛ زیرا خود این عامل تفرقه است.
پیروان مذاهب اسلامی باید در مشترکات خود اتحاد پیدا کنند و به اهداف ریشهای و اساسی دست پیدا کنند، حتی قرآن وحدت را فراتر از اسلام دیده و به اهل کتاب خطاب میکند که در چارچوب توحید با هم متحد شوید و از اندیشههای توحیدی و اخلاق بهره گیری کنید و متحد و یکپارچه عمل کنید.
نماینده سابق ولیّفقیه در امور حج و زیارت با بیان اینکه مسأله وحدت یک اصل اساسی است و اختصاص به اسلام هم ندارد، گفت: باید جبههای مشترک در سطح بینالمللی ایجاد کرد تا بتوان اندیشههای الهی را در دنیا گسترش داد.
پیامبر(ص) جامعه توحیدی را مانند یک بدن دیده که اگر قسمتی از آن مشکل پیدا کند سایر اعضا را هم تحتتأثیر قرار میدهد.
وحدت در مرحله اول بین مردم و در مرحله دوم بین جوامع اسلامی است که امروز با آن مواجه هستیم و غربیها به بهانههای مختلف ایجاد تفرقه میکنند و از این تفرقه بهره خود را میبرند.
وی با بیان اینکه اختلاف باعث رشد انسانها میشود و خداوند انسانها را یک جور نیافریده است، گفت: بسیاری از دستورات دینی بیانگر این است که اسلام میخواهد ریشه اختلاف و تفرقه را از دل مردم بردارد.
وی با اشاره فرازی از خطبه نهجالبلاغه، تصریح کرد: امام علی(ع) در این خطبه به جوامعی اشاره میکند که وقتی شمشیرها به کمک هم بکار گرفته میشد و دلها به هم نزدیک بود عزت پیدا کردند و توانستند بر دنیا حکومت کنند و وقتی که از هم جدا شدند و دلها با هم یکی نبود و شمشیرها را مقابل هم گرفتند خداوند شیرینی عزت و سربلندی را از آنها گرفت و قصه آنها عبرتی برای آیندگان شد که به خاطر تفرقه چطور ذلیل و خوار شدند.
قاضی عسکر گفت: در شرایط کنونی که استکبار جهانی به دنبال سلطه بر امت اسلامی است همه ما وظیفه داریم وحدت را پاس بداریم و راههای نفوذ تفرقه اندازان را ببندیم؛ زیرا قرآن به صراحت فرموده اگر نزاع کنید آبرو و عزتتان خواهد رفت و ذلیل خواهید شد.
انتهای پیام/