خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 20 اردیبهشت 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تل آویو به دلیل گسترش شهرک‌سازی‌ها باید مورد بازخواست قرار گیرد

مهر | بین‌الملل | شنبه، 10 آبان 1399 - 09:43
گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل با انتقاد شدید از گسترش شهرک سازی ها در اراضی اشغالی توسط رژیم صهیونیستی، گفت: زمان آن فرا رسیده است که جامعه جهانی تل آویو را مورد بازخواست قرار دهد.
اشغالي،هزاران،اراضي،شهرك،صهيونيستي،موافقت

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از العهد، «مایکل لینک» گزارشگر حقوق بشر سازمان ملل متحد به اقدام اخیر صهیونیست‌ها در تصویب طرحی برای گسترش شهرک سازی ها در اراضی اشغالی به شدت انتقاد کرد.
بر اساس این گزارش، وی در این خصوص گفت: موافقت اسرائیل با طرح ساخت هزاران واحد مسکونی جدید در کرانه باختری نقض آشکار قوانین بین المللی محسوب می‌شود.
این مقام سازمان ملل در ادامه یادآور شد: جامعه جهانی باید اسرائیل را به دلیل گسترش شهرک سازی ها مورد بازخواست قرار دهد.
جامعه جهانی باید تدابیری را علیه تل آویو اتخاذ کند.
وی همچنین خواستار حمایت از تحقیقات دیوان کیفری بین‌المللی در مورد جنایات جنگی رژیم صهیونیستی شد.
این درحالی است که رژیم صهیونیستی در سال جاری میلادی با ساخت هزاران واحد صهیونیست نشین در نقاط مختلف اراضی اشغالی فلسطین موافقت کرده است.