سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

اشتاین مایر: آلمان از حملاتی مشابه نیس فرانسه مصون نیست

تسنیم | بین‌الملل | شنبه، 10 آبان 1399 - 08:42
رئیس جمهور آلمان با تاکید بر اینکه آلمان نمی‌تواند به گونه‌ای وانمود کند که از حملات تروریستی مشابه نیس مصون است بر لزوم هوشیاری نهادهای امنیتی برای مقابله با این گونه حملات تاکید کرد.
اروپا،آلمان،اشتاين،ماير،تروريستي،فرانسه،انگيزه،ابراز،تقويت،ج ...

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، "فرانک والتر اشتاین مایر"، رئیس جمهور آلمان در گفتگویی با "دویچه وله" با اشاره به اقدام تروریستی اخیر در شهر نیس فرانسه با بازماندگان قربانیان این حادثه تروریستی ابراز همدردی کرده و گفت: اما اکنون مسئله مهم این است که ما در تمام اروپا و نه تنها در فرانسه با این گونه اقدامات خشونت آمیز و انگیزه های اسلام گرایانه‌ای که در پس آن قرار دارد مقابله کنیم.
جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.
(کلیک کنید)
رئیس جمهور آلمان در بخش دیگری از سخنانش مقابله با این گونه اقدامات خشونت آمیز با انگیزه های افراط گرایانه را یک چالش و حفظ فضای باز و آزاد جامعه را چالش دیگری برای اروپا دانست.
وی با اشاره به حمله تروریستی چندی پیش در درسدن آلمان با یک کشته و زخمی گفت: ما از این نظر نمی توانیم در آلمان به گونه‌ای وانمود کنیم که از چنین حملاتی مصون هستیم.
ما باید هوشیار باشیم.
نهادهای امنیتی هم هوشیارند.
اشتاین مایر در بخش دیگری از این گفتگو مسئله ادغام و هماهنگی در امور مهاجران را از تکالیف آینده این اتحادیه دانست.
روز پنج شنبه در شهر نیس فرانسه یک پناهنده تونسی 21 ساله در کلیسایی با یک چاقو سه نفر را کشت.
رئیس جمهور فرانسه از اقدامی تروریستی با انگیزه های اسلامی افراطی سخن گفت.
اشتاین مایر همچنین در بخش دیگری از سخنانش گریزی به عرصه سیاست خارجی زده و بر نقش رهبری آلمان در اروپا تاکید کرده و گفت: اگر ما در اروپا سرمایه گذاری کنیم دیگران هم این کار را انجام می دهند.
وی این مسئله را مهم ارزیابی کرد که آلمان از نظر سیاسی-امنیتی در اروپا سرمایه گذاری کند و در این باره گفت: این بدین مفهوم است که از یک طرف اروپا را قدرتمندتر کنیم و از طرف دیگر همچنین ستون های اروپا در ناتو را تقویت کنیم.
ما به هر دو نیاز داریم.
ما هم به تقویت ستون های اروپایی در ناتو و همچنین تعهد بیشتر به تقویت سیاست های امنیتی اروپا نیاز داریم.
اشتاین مایر همچنین با نگاهی به انتخابات پیش رو در آمریکا تاکید کرد: این رای گیری تاثیر جهانی دارد.
وی ابراز امیدواری کرد که بعد از این انتخابات صرف نظر از اینکه چه کسی پیروز انتخابات باشد ایالات متحده دوباره این شایستگی برای اینکه یک ایده مشترک از آینده کشورش داشته باشد را پیدا کند.
وی ابراز امیدواری کرد که درک جدیدی از اروپا دوباره در آمریکا ایجاد شود.
انتهای پیام/