خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ولورهمپتون به رتبه سوم جدول صعود کرد

تسنیم | ورزشی | شنبه، 10 آبان 1399 - 02:29
ولورهمپتون با برتری در اولین دیدار هفته هفتم لیگ برتر انگلیس، خود را به جمع بالانشینان جدول مسابقات اضافه کرد.
پالاس،كريستال،دقيقه،بازي،ولورهمپتون،تسنيم

به گزارش خبرگزاری تسنیم، تیم‌های فوتبال ولورهمپتون و کریستال پالاس، در نخستین بازی از هفته هفتم مسابقات لیگ برتر انگلیس، جمعه شب مقابل یکدیگر صف‌آرایی کردند که در این بازی ولورهمپتون به برتری 2 بر صفر دست یافت.
جدیدترین خبرها و تحلیل‌های ایران و جهان را در کانال تلگرامی تسنیم بخوانید.
(کلیک کنید)
رایان آیت نوری در دقیقه 18 و دنیل پودنس در دقیقه 27 این مسابقه گلزنی کردند تا شاگردان نونو اسپیریتو سانتوس با 13 امتیاز و تفاضل گل کمتر نسبت به اورتون و لیورپول، به جایگاه سوم جدول صعود کنند.
کریستال پالاس هم در رده نهم جدول باقی ماند.
لوکو میلیوویویچ در دقیقه 87 این مسابقه از زمین اخراج شد تا کریستال پالاس بازی را با 10 بازیکن به پایان برساند.
انتهای پیام/