خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 29 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پمپئو حملات انصارالله و ارتش یمن به عربستان را به ایران مرتبط کرد

ایسنا | سیاسی | جمعه، 09 آبان 1399 - 14:52
وزیر امور خارجه آمریکا حملات روز گذشته انصارالله و ارتش یمن به عربستان را به ایران مرتبط کرد.
ايران،يمن،حملات،محكوم،عربستان،سعودي

وزیر امور خارجه آمریکا حملات روز گذشته انصارالله و ارتش یمن به عربستان را به ایران مرتبط کرد.
به گزارش ایسنا، مایک پمپئو مدی شد: ما حملات روز گذشته حوثی‌های تحت حمایت ایران علیه عربستان سعودی را محکوم می‌کنیم.
این حملات به طرز ناروایی علیه ریاض انجام گرفته‌اند و جان غیرنظامیان بی‌گناه از جمله آمریکایی‌ها را تهدید می کند.
او گفت، ''این تشدید غیرمسئولانه حملات با اعلامیه حوثی‌ها مبنی بر تمایل‌شان برای تقویت روابط با ایران همزمان شده است'' و اعزام سفیر ایران به یمن را محکوم کرده و مدعی شده این اقدامات نشان‌دهنده آن هستند که انصارالله برای یافتن راه‌حل سیاسی به منظور برقراری صلح در یمن جدی نیستند.
پمپئو گفت: ایالات متحده از ایران می‌خواهد که دیگر برخلاف قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل تسلیحات به حوثی ها قاچاق نکند و کمک به اقدامات ستیزه‌جویانه حوثی‌ها علیه یمن و همسایگانش از جمله عربستان سعودی را متوقف کند.
او همچنین با مخاطب قرار دادن حوثی‌ها در توییتی با محکوم کردن حملات، آورده است: حوثی‌ها باید از همکاری با ایران و تهدید کردن امنیت منطقه‌ای دست بکشند و در جهت کمک کردن به مردم یمن کار کنند.
انتهای پیام