اعمال ممنوعیتها و محدودیتهای اجباری در چهارمحال و بختیاری از روز شنبه
استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: برخی محدودیتها و ممنوعیتها به صورت اجباری از روز شنبه ۱۰ آبانماه در استان برای مهار بیماری کرونا اجرا میشود، اگر بیماری مهار نشود با جمعیت بیش از ۱۴ هزار کرونایی در استان در ماههای آینده مواجه میشویم.

ایسنا/چهارمحال و بختیاری استاندار چهارمحال و بختیاری گفت: برخی محدودیتها و ممنوعیتها به صورت اجباری از روز شنبه ۱۰ آبانماه در استان برای مهار بیماری کرونا اجرا میشود، اگر بیماری مهار نشود با جمعیت بیش از ۱۴ هزار کرونایی در استان در ماههای آینده مواجه میشویم.
اقبال عباسی هشتم آبانماه در شورای اداری چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه رویکرد جلسه امروز برنامهریزی برای مهار بیماری کرونا در استان است، اظهار کرد: وضعیت استان از نظر کنترل بیماری مطلوب نیست، بنابراین ناچار به اجرای محدودیتها و ممنوعیتهای اجباری هستیم.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: اگر نتوانیم این بیماری را کنترل کنیم در آینده طبق پیشبینیها با جمعیت بیش از ۱۴ هزار بیمار کرونایی در ماههای آینده مواجه میشویم و تختهای بیمارستانی جوابگو نیست.
وی تاکید کرد: اعضای شورای اداری باید در اولین فرصت مباحث مطرح شده در ستاد کرونا را برای پرسنل خود با تشکیل جلسه داخلی تبیین کنند، همچنین فرمانداران شهرستانها برای اعضای شورای اداری خود تکلیف معین کنند.
عباسی افزود: یکی از نگرانیها رعایت نکردن دستورالعملهای بهداشتی و فاصله اجتماعی از سوی همگان است، به دلیل توجه نکردن به توصیهها از روز شنبه ۱۰ آبانماه محدودیتها و ممنوعیتها به صورت اجباری اجرا و به افکار عمومی اعلام میشود تا شاید این تصمیم تاثیری در مهار بیماری داشته باشد.
استاندار با اشاره به اینکه ناظر و مجری محدودیتها و ممنوعیتها مشخص است، تاکید کرد: مرجع رسیدگی به تخلفات اعم از دستگاههای اداری، دولتی و عمومی دستگاه قضایی و دستگاه اداری خواهد بود.
وی گفت: از روز شنبه با اعمال برخی محدودیتها و ممنوعیتها، برگزاری هرگونه مراسم تودیع، معارفه، همایش، گردهمایی خارج از پرسنل سازمانی ممنوع است و مدیران دیگر دستگاهها نباید در برنامه دستگاههای دیگر شرکت کنند، در صورتی که از سوی متولی امر موضوعات مربوطه توجه صورت نگیرد، مرتکب تخلف اداری میشود، همچنین در این ایام چاپ هرگونه آگهی فوت، کارت عروسی ممنوع است.
عباسی تاکید کرد: مجری اجرای محدودیتها و ممنوعیتها ادارهکل صمت و اتاق اصناف و تیم نظارتی شامل فرمانداری، سپاه، مراکز بهداشت، تعزیزات، نماینده دادستان و هلالاحمر است.
استاندار چهارمحال و بختیاری ادامه داد: تیم ارزیابی نیز شامل ادارهکل بازرسی، علوم پزشکی، دفتر بازرسی استانداری و واحد حقوقی علوم پزشکی است.
وی با بیان اینکه در شهرستان بروجن و شهرکرد که در وضعیت خاکستری قرار دارد تمامی گروههای شغلی به جز گروه یک باید فعالیت خود را تعطیل کنند، توضیح داد: گروه یک شامل مشاغل حیاتی و ضروری مرتبط با زندگی مردم نظیر مراکز امدادی، درمانی، اورژانس، مراکز امنیتی، اداری، خدماتی، فروشگاههای زنجیرهای، مراکز تامین ارزاق و مایحتاج عمومی، داروخانهها، مراکز عرضه موادغذایی، پروتئینی و لبنی است.
عباسی با بیان اینکه شهرستانهای با وضعیت زرد شامل محدودیت و ممنوعیت نمیشوند، اضافه کرد: در شهرستانهای قرمز و نارنجی مانند فارسان، بن، لردگان، خانمیزا و سامان گروههای شغلی یک و دو اجازه فعالیت دارند، گروه شغلی دو شامل مراکز خرید، پاساژها، مراکز فروش غیرمواد غذایی، مراکز شماره گذاری اتومبیل، مراکز تهیه و طبخ غذا با پذیرش مشتری، مراکز متبرکه و زیارتگاهها، مساجد و مصلیها، مراکز تمرین و انجام مسابقات ورزشی، مراکز فروش لوازم خانگی، قنادی و شیرینی فروشیها، آب میوه و بستنی فروشیها، آرایشگاههای مردانه، بازار فروش خودرو، فرش و موکت فروشیها، خدمات چاپ دیجیتال، تزیینات داخلی ساختمان، کادویی فروشیها، اسباب بازی فروشیها، عمده فروشی و خرده فروشی پوشاک، پارچه فروشیها، پرده سراها، مراکز فروش مبلمان، کیف و کفش، مراکز فروش لوازم التحریر، خیاطی و خرازی، آتلیه و عکاسیها، مشاوران املاک، فروشگاههای لوازم آرایشی و بهداشتی و مراکز فروش و عرضه خشکبار و آجیل است.
استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: گروه شغلی سه شامل مدارس، دانشگاهها، حوزههای علمیه، آموزشگاههای فنی حرفهای، زبانسراها، آموزشگاهها و کتابخانهها، مهدهای کودک، استخرهای سرپوشیده، سینما و تئاتر، موزه ها و باغ موزه ها، تالارهای پذیرایی، آرایشگاههای زنانه و سالنهای زیبایی و کاهش فعالیت مترو و حمل و نقل عمومی درون شهری است.
وی با بیان اینکه دورکاری و کاهش ساعات کاری باتوجه به زیرساختهای موجود در دستور کار قرار بگیرد، بیان کرد: پرسنل و افرادی که دارای بیماری زمینهای و در معرض ابتلا به کرونا هستند در اولویت دورکاری باشند.
عباسی در پایان خاطرنشان کرد: در جلسه آینده ستاد کرونا پیشنهاد قرنطینه کامل چهارمحال و بختیاری به عنوان استان پایلوت به این ستاد داده میشود تا اگر شرایط مهیا بود برای مهار بیماری این استان به صورت کامل قرنطینه شود، همچنین قرارگاه پیگیری مصوبات در حال تشکیل است، رسانهها اعم از مجازی و مکتوب ستاد کرونا را در امر اطلاعرسانی یاری کنند.
انتهای پیام