خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 04 مرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تل آویو با وجود گسترش کرونا در میان نظامیان یک رزمایش ترتیب داد

مشرق | سیاسی | پنجشنبه، 08 آبان 1399 - 14:39
ارتش رژیم صهیونیستی با وجود گسترش ویروس کرونا در میان نظامیان این رژیم، از بیم نیروهای مقاومت، یک رزمایش نظامی ترتیب داد.
رژيم،ارتش،صهيونيستي،كرونا

به گزارش مشرق به نقل از العربی الجدید، ارتش رژیم صهیونیستی صبح امروز با وجود گسترش ویروس کرونا در میان نظامیان این رژیم یک رزمایش نظامی را آغاز کرد.
این رزمایش نظامی که تا روز پنجشنبه ادامه خواهد یافت، مشخصا جبهه های مختلف به ویژه جبهه شمالی اراضی اشغالی را تحت پوشش قرار می دهد.
مانور ارتش رژیم صهیونیستی از بیم حملات نیروهای مقاومت در حالی برگزار می شود که ویروس کرونا در اراضی اشغالی به ویژه در میان نظامیان ارتش این رژیم، به صورت شدیدی گسترش پیدا کرده است.
در این مانور، نظامیان بخش های مختلف ارتش رژیم صهیونیستی از جمله یگان های دریایی، زمینی و هوایی در کنار نیروهای اطلاعاتی مشارکت می کنند.
پیش از این «آویو کوخاوی» رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود که حتی اگر هزار نظامی صهیونیست کرونا بگیرند این مانور باید در زمان تعیین شده برگزار شود.